‹ Alle nieuwsberichten

BlackBerry Motion officieel aangekondigd door TLC

BlackBerry Motion officieel aangekondigd door TLC

Vandaag heeft TLC de BlackBerry Motion aangekondigd. Dit toestel is de eerste waterdichte BlackBerry-telefoon, en heeft geen fysiek toetsenbord. De Android-smartphone is eerst nog niet beschikbaar in de Benelux, maar we verwachten wel een Europese launch.

Eerste waterdichte BlackBerry-telefoon

De BlackBerry Motion heeft een IP67-certificatie; hierdoor is het toestel bestand tegen water en stof. Het is voor het eerst dat een smartphone van BlackBerry stof- en waterdicht is. Verder heeft de telefoon een 5.5-inchdisplay met een resolutie van 1920x1080 pixels en draait hij op Android 7.1. Aan de achterkant zit een 12-megapixelcamera met een f/2.0-lens. Selfies maak je met een 8-megapixelfrontcamera. De Motion heeft een opslagcapaciteit van 32GB, dat je kunt uitbreiden met een microSD-kaartje. Daarnaast beschikt de smartphone over een 4000mAh-accu, 4GB werkgeheugen en een Snapdragon 625-processor.

Extra beveiliging en Glove-mode

De Motion draait op Android 7.1; hierin heeft BlackBerry heeft zijn beveiligingsfuncties verbeterd. Zo gebruik je nu de functie Locker; hiermee kun je bestanden op het intern geheugen opslaan, dat beveiligd is met een pincode. Nog een handige functie is Glove-mode! Dankzij deze functie kun je de BlackBerry-smartphone bedienen met handschoenen aan. Ideaal in de winterperiode!

BlackBerry Motion prijs en levertijd

Tijdens de aankondiging heeft TLC laten weten dat de Motion voorlopig eerst alleen beschikbaar komt in de Verenigde Arabische Emiraten en Saoedi-Arabië. Op dit moment is het nog onbekend wanneer het toestel naar de Benelux komt. Specificaties, prijzen en levertijden van de BlackBerry Motion bekijk je natuurlijk op Belsimpel.nl.