‹ Alle nieuwsberichten

Exclusieve Ben-Sim Only's bij Belsimpel.nl!

Exclusieve Ben-Sim Only's bij Belsimpel.nl!

Vanaf vandaag bieden we een week lang een aantal Sim Only’s van Ben exclusief aan. Je hoort het goed: deze Sim Only-abonnementen zijn zelfs niet af te sluiten bij de provider zelf!

In samenwerking met Ben mag Belsimpel.nl tot en met 8 oktober exclusief zes Sim Only-abonnementen aanbieden. Een Sim Only is ideaal als je nog een goede telefoon hebt, of je telefoon als los toestel koopt, want je betaalt per maand alleen voor je data en minuten. Ben is een betrouwbare provider die scherpe prijzen hanteert voor haar abonnementen.

Welke exclusieve Sim Only’s bieden we aan?

De Sim Only’s die Belsimpel.nl deze week exclusief mag aanbieden beschikken allemaal over een onbeperkt aantal belminuten en sms’jes. Ideaal dus als je graag belt of veel sms’t! De Sim Only-abonnementen zijn af te sluiten voor één maand, of voor twee jaar, oftewel 24 maanden. De abonnementen van 1 maand hebben het voordeel dat je ze elke maand op kunt zeggen, je zit dus nergens aan vast!

Je kunt deze Sim Only's afsluiten als nieuw abonnement, maar ook als verlenging. Hieronder zie je een overzicht met linkjes naar de pagina om meer te lezen over de abonnementen:

  1 maand 24 maanden
Onbeperkt bellen/sms'en + 1500 MB 4G €11,- €10,-
Onbeperkt bellen/sms'en + 3000 MB 4G €13,50 €12,50
Onbeperkt bellen/sms'en + 5000 MB 4G €16,- €15,-


Deze aanbiedingen zijn alleen deze week af te sluiten, dus wees er snel bij!

Meer nieuws over: