‹ Alle nieuwsberichten

BlackBerry KEYone Black de komende weken exclusief verkrijgbaar bij Belsimpel.nl

BlackBerry KEYone Black de komende weken exclusief verkrijgbaar bij Belsimpel.nl

Tijdens de IFA in Berlijn presenteerde BlackBerry de BlackBerry KEYone Black: een unieke smartphone dankzij het fysieke toetsenbord. Dit toestel is nu tijdelijk exclusief leverbaar!

Vernieuwde variant

We kenden de BlackBerry KEYone al als zilveren variant die in april dit jaar tijdens het Mobile World Congress is gepresenteerd. De BlackBerry KEYone Black kan gezien worden als een vernieuwde versie van dit toestel. De kleur is dus niet het enige aspect dat de BlackBerry KEYone Black onderscheidt van de zilveren variant: het opslaggeheugen van de zwarte variant is verdubbeld van 32 naar 64GB. Ook het werkgeheugen is niet achtergebleven: dat is nu vergroot van 3GB naar 4GB.

Fysiek toetsenbord

Het meest bijzondere aan de KEYone Black is natuurlijk het fysieke QWERTY-toetsenbord dat je onder het 4.5 inch grote ips-LCD-scherm vindt. Hiermee kunnen niet alleen razendsnel berichten getypt worden: je kunt ook door homescreens of websites scrollen door over het toetsenbord heen te vegen. Dankzij de achtergrondverlichting is het toetsenbord ook gemakkelijk in het donker te gebruiken en met de vingerafdrukscanner die verborgen zit in de spatiebalk ontgrendel je het toestel snel en veilig.

Exclusief leverbaar

Belsimpel.nl is de eerste Nederlandse verkoper die het toestel in huis heeft kunnen halen: de telefoon is tijdelijk zelfs nergens anders te koop. Je kunt de BlackBerry KEYone Black zowel los als in combinatie met een abonnement aanschaffen.