‹ Alle nieuwsberichten

Nu te koop bij Belsimpel.nl: robuuste Crosscall-telefoons

Nu te koop bij Belsimpel.nl: robuuste Crosscall-telefoons

Sinds kort is het mogelijk om bij Belsimpel.nl Crosscall-telefoons te kopen. Deze robuuste toestellen zijn water- en valbestendig; de ideale bouwvakkerstelefoon dus!

Crosscall-telefoons in het kort

Het assortiment bestaat momenteel uit drie feature phones en drie smartphones. Alle modellen vallen in de categorie “rugged phones”; dit betekent dat de sterke telefoons in de moeilijkste omstandigheden kunnen overleven. Hierdoor zijn de mobiele telefoons van Crosscall geschikt wanneer je in de bouw werkt of als je een extreme sport als hobby hebt.

Tijdelijke actie met cadeautje bij aankoop

De partnerschap met Crosscall beginnen we spectaculair; bij aankoop van de Crosscall Trekker X3 en de Trekker M1 Core krijg je namelijk nu een cadeautje bij je bestelling. De Trekker X3 is absolute topmodel van Crosscall. Deze Android-smartphone is stof- en waterdicht, heeft een 5-inchdisplay met full-HD-resolutie en een 16-megapixelcamera. Bij dit toestel krijg je nu tijdelijk een drijvende case cadeau! De M1 Core draait ook op Android, en heeft verder een 4.5-inchscherm, een 8-megapixelcamera en 16GB opslaggeheugen. Momenteel ontvang je bij deze smartphone een bike kit cadeau.

Crosscall-telefoon kopen

De Crosscall-telefoons koop je als los toetel of in combinatie met abonnement. Check alle telefoons en de beste aanbiedingen op onze Crosscall-pagina.

Meer nieuws over: