‹ Alle nieuwsberichten

Nieuw in abonnementenland: september

Nieuw in abonnementenland: september

Wat is er nieuw en wat kan er verwacht worden? We houden je iedere maand op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in abonnementenland, met deze keer de nieuwtjes van de maand september.

Dit wil ik! Wil ik!

Tijdens de DIT WIL IK weken van Tele2 profiteer je van messcherp voordeel. Klant worden bij het allernieuwste 4G-netwerk van Nederland wordt zo helemaal een feestje. Tijdens de actieperiode krijg je €2 korting per maand op de abonnementen met 10GB data. Kies je voor 10GB in combinatie met onbeperkt bellen en sms’en, dan betaal je in plaats van €21 nu nog maar €19 per maand. Het abonnement met 100 minuten of sms’jes en 10GB is nu verlaagd van €17 naar €15 per maand. Dat scheelt maar €1 per maand ten opzichte van het abonnement met 5GB data. Daarbij ontvang je bij alle databundels van Tele2 altijd schandalig snel 4G: dat wil je! Daarnaast profiteer je deze maand van messcherpe toestelaanbiedingen. De iPhone 7 32GB in combinatie met 100 minuten of sms’jes en 10GB data is nu tijdelijk slechts €38 per maand, zonder bijbetaling! De DIT WIL IK weken van Tele2 lopen nog tot en met 19 september 2017.

Loop warm voor hollandsnieuwe

Ook hollandsnieuwe heeft een aantal scherpe acties waar je deze nazomer warm voor loopt. Wat dacht je van de iPhone SE 32GB? Dit toptoestel heb je al in huis voor maar €18 per maand, zonder bijbetaling! Je ontvangt daarbij een abonnement met 1000 minuten, sms’jes of MB’s. Daarnaast is ook de Huawei P9 Lite nu extra scherp geprijsd. In combinatie met 1000 minuten, sms’jes of MB’s kost dit toestel slechts €18 per maand. Ook voor een scherpe Sim Only-aanbieding zit je bij hollandsnieuwe goed. Het abonnement met 2000 min/sms/MB is nu slechts €11 per maand. Bij hollandsnieuwe internet, sms en bel je namelijk uit één bundel. Daarbij is 1 MB gewoon gelijk aan 1 minuut bellen of 1 sms’je. Je bepaalt dus helemaal zelf hoe je je bundel verbruikt. Erg handig als je de ene maand maximaal online wilt zijn en de andere maand juist alleen maar wilt bellen.

Unlimited Madness

Nog tot en met 17 september 2017 profiteer je van de waanzinnige kortingen van de Unlimited Mobile Madness Maand van T-Mobile. Schaf nu een spiksplinternieuwe telefoon aan met kortingen die ei-gen-lijk niet kunnen. Zo is de populaire Samsung Galaxy S8 in combinatie met T-Mobile Go Next met 5GB NL/EU en onbeperkt bellen en sms’en NL/EU slechts €36,50 per maand, zonder bijbetaling. Daarnaast schaf je de LG G6 aan voor slechts €33,50 per maand wanneer je combineert met het T-Mobile Go Up-abonnement. Dit abonnement bestaat uit 10 GB NL/EU, onbeperkt bellen en sms’en NL/EU én Datavrije Muziek NL: een bundel waarmee je onbeperkt muziek streamt zonder dat het MB’s uit je bundel kost. Daarnaast vind je bij T-Mobile tijdens de Unlimited Madness periode ook vlijmscherpe Sim Only-aanbiedingen. T-Mobile Go Next met 5 GB NL/EU en unlimited bellen en sms’en NL/EU heb je al voor maar €20 per maand. Wil je alles onbeperkt? Je krijgt Unlimited Data, Bellen, Alles voor maar €35 per maand. Zo maak je extra voordelig gebruik van het betrouwbare netwerk van T-Mobile, dat bovendien als beste getest is van Nederland, al twee jaar op rij!

Op zoek naar een goede deal? Je vindt alle speciale acties en de laatste aanbiedingen van alle providers op Belsimpel.nl.