‹ Alle nieuwsberichten

IFA 2017 - BlackBerry presenteert BlackBerry KEYone 64GB

IFA 2017 - BlackBerry presenteert BlackBerry KEYone 64GB

Wij zijn er uiteraard bij op de IFA in Berlijn en daar is een vernieuwde variant van BlackBerry KEYone gepresenteerd voor Europa. Dit toestel is voorzien van prima specificaties en dat kan maar één ding betekenen: BlackBerry is BACK!

De BlackBerry KEYone

We kenden de BlackBerry KEYone al een tijdje van de eerder gelanceerde versie met 32GB aan opslaggeheugen. BlackBerry blijft echter niet achter op de trend van steeds groter wordende geheugens en heeft daarom nu ook een 64GB-variant van deze telefoon gepresenteerd.

Dat is echter niet de enige verandering die is doorgevoerd in de KEYone: ook het werkgeheugen is vergroot naar 4GB. Daarnaast stelt het beeldscherm ons niet teleur: met 4.5 inches is het ips-LCD scherm zeker groot genoeg om comfortabel video’s op te bekijken, als je wel even rekening houdt met de aparte schermverhouding van 3:2. Tegelijkertijd past het toestel ook nog in je broekzak. De accu heeft een capaciteit van 3505mAh, dit is voor de gemiddelde gebruiker zeker genoeg. Het toestel is razendsnel op te laden dankzij Qualcomms QuickCharge 3.0-lader.

Nieuw jasje

De oplettende Belsimpel-kijker heeft het waarschijnlijk al gezien: ook het uiterlijk van de 64GB-variant is anders geworden. Natuurlijk is het fysieke toetsenbord nog steeds aanwezig. Gelukkig maar, want dit maakt dit toestel van BlackBerry juist zo bijzonder ten opzichte van de vele andere Android-toestellen. Het fysieke toetsenbord werkt erg prettig en je kunt er razendsnel berichten mee tikken. Ook anders aan het uiterlijk is dat deze nieuwe 64GB-variant compleet zwart is, waar de 32GB-KEYone zwart met zilver is.

Beschikbaarheid

Dit toestel is naar waarschijnlijkheid vanaf eind oktober te bestellen op onze website. De BlackBerry KEYone 64GB gaat €649 gaan kosten.

Meer nieuws over: