Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Nokia Aeon gespot in de bioscoop

Vrijdag 10 april 2009, 15:17:03

Wat houdt Nokia er toch van om haar futuristische concepten te tonen in video's, datzelfde geldt voor de Nokia Aeon, die te zien is in een heuse bioscoopfilm. Zullen ze hem dan toch ooit aankondigen? Vorig jaar werd er nog enorm veel gepraat over de film "The Dark Knight" waarin Nokia haar toen nog onaangekondigde Nokia 5800 XpressMusic debuteerde. Deze keer haalt Nokia dezelfde truuk nogmaals uit de doos en laat haar Aeon concept zien in de film Echelon Conspiracy.

BoyGenius

De website BoyGenius spotte het fragment en publiceerde het vandaag op het internet. Duidelijk te zien op de afbeeldingen is dat de Aeon een touchscreen toestel is waarop nieuwe features van een touch interface worden gebruikt. Zo is er een virtueel scroll wieltje aanwezig voor het doorbladeren van contactpersonen.

Geen plannen

Voor zover wij weten heeft Nokia vooralsnog geen plannen om de Nokia Aeon daadwerkelijk tot uitvoering te brengen en was het gebruik van het concept toestel in de film slechts een aanwijzing waar de Finse fabrikant toe in staat is. Mocht het tegendeel blijken, dan houden we u natuurlijk op de hoogte.

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl