Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Nokia Aeon gespot in de bioscoop

Wat houdt Nokia er toch van om haar futuristische concepten te tonen in video's, datzelfde geldt voor de Nokia Aeon, die te zien is in een heuse bioscoopfilm. Zullen ze hem dan toch ooit aankondigen? Vorig jaar werd er nog enorm veel gepraat over de film "The Dark Knight" waarin Nokia haar toen nog onaangekondigde Nokia 5800 XpressMusic debuteerde. Deze keer haalt Nokia dezelfde truuk nogmaals uit de doos en laat haar Aeon concept zien in de film Echelon Conspiracy.

BoyGenius

De website BoyGenius spotte het fragment en publiceerde het vandaag op het internet. Duidelijk te zien op de afbeeldingen is dat de Aeon een touchscreen toestel is waarop nieuwe features van een touch interface worden gebruikt. Zo is er een virtueel scroll wieltje aanwezig voor het doorbladeren van contactpersonen.

Geen plannen

Voor zover wij weten heeft Nokia vooralsnog geen plannen om de Nokia Aeon daadwerkelijk tot uitvoering te brengen en was het gebruik van het concept toestel in de film slechts een aanwijzing waar de Finse fabrikant toe in staat is. Mocht het tegendeel blijken, dan houden we u natuurlijk op de hoogte.

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

 

Motorola One Black

 

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 

LG G8s ThinQ Black

 

Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.