‹ Alle nieuwsberichten

Unlimited Madness bij T-Mobile!

Unlimited Madness bij T-Mobile!

VERLENGD TOT 1-10-2017. Het is inmiddels weer Unlimited Madness-maand bij T-Mobile: hét moment om een nieuw abonnement af te sluiten of je oude te verlengen. Unlimited Madness betekent bij T-Mobile namelijk dat je tijdelijk extra voordelig toptoestellen kunt scoren en je daarbij ook nog eens korting krijgt op je Go-abonnement. Mis het dus niet en wees er snel bij!

Toptoestellen

Ben je toe aan een nieuw toestel en ook aan een nieuw abonnement? Dan is dit hét moment om te profiteren van T-Mobiles Unlimited Madness aanbiedingen! Vanaf vandaag tot en met 1 oktober 2017 profiteer je bij T-Mobile van extra voordelige toptoestellen in combinatie met korting op Go-abonnementen. Bij het verlengen van je Go-abonnement kun je natuurlijk ook op een fikse korting rekenen, zorg er dus voor dat je dit niet mist!

Tijdens T-Mobiles Unlimited Madness zijn verschillende toestellen nu extra voordelig, één van die toestellen is de Samsung Galaxy S8 (+). Dit toestel staat bekend om zijn Infinity Display: een randloos scherm dat een unieke kijkervaring biedt. Heb je liever een ander toestel? Ook de LG G6, Sony Xperia XZs, Huawei P10 en Motorola Moto Z2 Play scoor je tijdens de Madness-maand extra voordelig in combinatie met een abonnement.

Ook verschillende iPhones zijn tijdens deze Madness-periode erg voordelig te verkrijgen in combinatie met een abonnement. Zo scoor je een iPhone 6s, iPhone 7 of de iPhone 7 Plus van Apple, toestellen die bekend staan om hun goede bouwkwaliteit, fijne camera's en vele mogelijkheden!

Sim Only

Doet jouw toestel het nog goed en vind je het daarom niet nodig om een abonnement in combinatie met een toestel af te sluiten? Tijdens T-Mobiles Unlimited Madness-maand sluit je ook extra voordelig een Sim Only-abonnement af. Zo heb je al een Sim Only met 5GB internet en onbeperkt bellen voor maar €20,- per maand. Je MB's en belminuten zijn als klap op de vuurpijl ook nog eens geldig in de hele EU. Ze noemen het niet voor niets ‘Madness’!

Extra korting

Heb jij niet zo veel data nodig omdat je meestal verbinding hebt met een wifi-netwerk? Of vind je 5GB juist véél te weinig? Je ontvangt tijdens de T-Mobile Unlimited Madness tijdelijk ook extra korting op T-Mobile Go-abonnementen met 1GB en 10GB. Wees er dus snel bij, want deze abonnementen zijn alleen nu extra voordelig!

Meer nieuws over: