‹ Alle nieuwsberichten

Nieuw in abonnementenland: augustus

Nieuw in abonnementenland: augustus

Wat is er nieuw en wat kan er verwacht worden? We houden je iedere maand op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in abonnementenland, met deze keer de nieuwtjes van de maand augustus. 

Tele2

Ben jij een groot dataverbruiker? Dan hebben we goed nieuws voor jou! De prijs van maandelijks 10GB data is bij Tele2 namelijk met €2 verlaagd. Dat betekent dat je voor 10GB aan data nog maar €1 meer betaalt dan voor 5GB. Voor een abonnement met 10GB aan data in combinatie met 100 min/sms betaal je slechts €15,- per maand. Trek het internet helemaal leeg!

Nieuwe telefoon

Is jouw telefoon inmiddels wel aan vervanging toe? Dan is het misschien een idee om een abonnement af te sluiten in combinatie met een toestel. Bij Tele2 scoor je nu tijdelijk de Samsung Galaxy S7 Edge in combinatie met een abonnement extra voordelig. Dat zijn deals waar je blij van wordt!

Wil jij liever het nieuwste van het nieuwste en loop je graag te pronken met je nieuwe toestel? Kies dan voor de Samsung Galaxy S8 in combinatie met een abonnement bij Tele2! Dit high end-toestel gooit hoge ogen met zijn Infinity Display en prachtige camera’s. Zeker het overwegen waar dus!

Iets compacter

Tijdelijk scoor je bij Tele2 ook de Samsung Galaxy A5 (2017) extra goedkoop in combinatie met een abonnement. Dit toestel is iets compacter dan de Galaxy 7 Edge en S8 en is daarom ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een wat kleiner toestel.

Tegelijkertijd lever je niet in op kwaliteit: de Galaxy A5 (2017) beschikt onder andere over een 16-megapixelcamera en is stof- en waterbestendig. Ideaal voor mensen die af en toe een beetje onhandig zijn dus!

Toch liever een iPhone?

Ben je verzot op de toestellen van Apple of wil je juist een keer wat anders? Ook daar heeft Tele2 aan gedacht! Je scoort de iPhone 6S 32GB nu extra voordelig in combinatie met een abonnement van Tele2. Voor ieder wat wils dus!