‹ Alle nieuwsberichten

Na update heeft OnePlus 5 elektronische beeldstabilisatie

Na update heeft OnePlus 5 elektronische beeldstabilisatie

Stel, je wilt een video maken, maar je hebt niet zo'n stabiele hand. Frustrerend! Gelukkig is dit probleem makkelijk op te lossen met de beeldstabilisatie-functie. Deze zit vaak op professionele camera's, maar zit nu ook op de OnePlus 5! 

De beeldstabilisatie-functie kon je voorheen al gebruiken bij het filmen in maximaal 1080p-resolutie, maar na het updaten van je software kun je dit nu ook gebruiken in de filmfunctie met 4k-resolutie.

Deze week krijgt iedereen de update

Iedereen met de OnePlus 5 krijgt deze week de update. Staat de update voor je klaar? Dan ontvang je automatisch een notificatie op je telefoon. Heb je geen zin om hierop te wachten, dan kun je ook gewoon bij de instellingen ‘Over de telefoon’ kiezen en vervolgens op ‘Software-update’ klikken.

Ook andere ‘foutjes’ zijn opgelost

Naast elektronische beeldstabilisatie, krijg je ook een nieuw lettertype met de software-update OxygenOS 4.5.7. Dit lettertype heet het OnePlus Slate-font en volgens OnePlus is dit type prettiger om te lezen dan voorgaande types.

Heb je er tijdens het muziek luisteren via je koptelefoon last van dat het geluid soms door de telefoonspeakers wordt afgespeeld? Ook dit probleem is opgelost met de nieuwe update! Na het updaten van je telefoon, hoor je het geluid dus alleen nog maar in je oren (mits je je koptelefoon op hebt natuurlijk).

OnePlus: een bijzonder merk

Het direct oplossen van problemen maakt OnePlus zo bijzonder. De OnePlus 5 is net pas uitgebracht en na een aantal klachten van gebruikers, heeft Oneplus direct mensen aan het werk gezet om deze ‘kinderziektes’ op te lossen. Fijn, zo’n bedrijf dat perfect naar zijn klanten luistert!