‹ Alle nieuwsberichten

De S8 in combinatie met KPN: een droom die werkelijkheid wordt

De S8 in combinatie met KPN: een droom die werkelijkheid wordt

De Samsung Galaxy S8: droom jij er ook iedere avond over? Wij ook! Het strakke design, de geweldige camera; we kunnen er geen genoeg van krijgen. Maar kritisch zijn we ook. Qua data zijn we bijvoorbeeld echte Nederlanders en willen we voor een dubbeltje op de eerste rij zitten. En da’s niet altijd makkelijk. 

Het perfecte KPN-abonnement

Gelukkig maakt KPN het leven een stuk makkelijker. Als telefoonnerdjes hebben wij natuurlijk extra veel data nodig en bij KPN blijkt dit geen enkel probleem te zijn. 10000 MB op het 4G-netwerk? Geen probleem, fixen ze voor je. Onbeperkt bellen? Check. Eenmalig €0 bijbetalen voor je toestel? Ook mogelijk!

Terwijl wij al een beetje in de wolken waren, stelden we de belangrijkste vraag: hoeveel gaat dit kosten? Met tromgeroffel hoorden wij de prijzen aan en verscheen er een steeds bredere lach op onze Belsimpel-gezichtjes. Onbeperkt bellen en sms’en, 10000 MB op het 4G netwerk en eenmalig €0 bijbetalen voor de fantastische Galaxy S8? €52 euries per maand!

Het hoeft niet duur te zijn

Vind je dit maandbedrag te hoog? No problemo, als je iets bijbetaalt voor je toestel, of je belminuten/sms’jes/data naar beneden bijstelt, krijg je automatisch een lager maandbedrag.

Wil jij ook zo graag de S8? Je kunt je droom eenvoudig realiteit maken door op onze website te zoeken naar het perfecte abonnement. Maak dan vooral gebruik van onze mooie, schittermagische vergelijker, want zo vind je precies het abonnement dat bij jou past! Tot het uiterste voor jou.

Meer nieuws over: