‹ Alle nieuwsberichten

Motorola schrapt line-up Nederland voor 2009

Motorola heeft de hele line-up voor Nederland, inclusief eerder aangekondigde toestellen, in 2009 geschrapt; het enige model dat actief wordt gevoerd dit jaar is de Motorola AURA.

Comeback in 2010

Motorola gaat zich dit jaar vooral op de Amerikaanse en opkomende markten richten om "in 2010 weer helemaal terug te komen in Europa". Dat betekent dat we eerder aangekondigde modellen als de Motorola Q11, Z10, A3100 SURF, W233 RENEW, A810 Ming, EM325, EM330, ZN200 en ZN300 niet meer op de Nederlandse markt zullen zien.

Exclusieve Aura

Het enige model dat Motorola actief zal voeren in Nederland is de exclusieve Motorola AURA, een model van 1500 euro. Daarnaast blijven liggende voorraden uiteraard ook in de verkoop.

Weinig toekomst

Het gaat al lange tijd slecht met Motorola. De tijd dat de Amerikaanse pionier en fabrikant een grootmacht was in de telecomwereld lijkt voorgoed voorbij. Vorig jaar gingen er zelfs geruchten dat Motorola met mobieltjes zou stoppen. Dat gebeurde niet, maar wel splitste de mobiele divisie zich op. In Nederland lijkt er in elk geval weinig toekomst meer voor Motorola of de comeback in 2010 moeten wel enorm spectaculair worden.

Meer nieuws over: