‹ Alle nieuwsberichten

Nu bij Belsimpel: de spiksplinternieuwe OnePlus 5!

Nu bij Belsimpel: de spiksplinternieuwe OnePlus 5!

De OnePlus 5 is dé smartphone van dit moment, maar helaas alleen via de fabrikant verkrijgbaar en alleen als los toestel. Tot nu! Belsimpel.nl start vandaag exclusief met de verkoop van dit toptoestel, ook aan te schaffen mét abonnement. 

De OnePlus 5: superscherpe camera!

De langverwachte OnePlus 5 stelt zeker niet teleur, ook vanwege de scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Het toestel beschikt daarnaast onder andere over een dubbele camera van 16 en 20 megapixels. Deze camera's kunnen diepte inschatten en de achtergrond vervagen. Het onderwerp springt op die manier haarscherp uit je foto! Met de Smart Capture-technologie maak je bovendien altijd scherpe foto’s van professionele kwaliteit. Kies je liever zelf al je instellingen? Met de manual-stand zorg je er voor dat je foto er precies zo uitziet als jij wilt. Ook kun je groothoekfoto’s maken en filmen met 4K-resolutie.

Alleen het beste is goed genoeg

De OnePlus 5 is een beauty, maar heeft bovendien ook the brains! Het toestel beschikt over 6 GB (!) aan werkgeheugen en de allersnelste processor van Qualcomm van dit moment: de Snapdragon 835. De telefoon draait uit de doos op Android 7.1, maar OnePlus heeft al bevestigd dat het toestel straks de update naar Android 8 krijgt. Met de USB C-aansluiting en Dash Charge laadt de OnePlus 5 extreem snel op: hij is in een half uur tot bijna 60% opgeladen! Zo heb je de hele dag door plezier van dit toptoestel.

Wat maak OnePlus zo gewild?

Telefoons van OnePlus staan er vanaf het eerste toestel, de OnePlus One, om bekend de telecommarkt op scherp te zetten. Dit is omdat OnePlus-telefoons maakt met de beste specificaties van het moment waardoor hun smartphones zich kunnen meten met vlaggenschepen van andere fabrikanten. Door tegelijkertijd ver onder de prijs van deze concurrentie te gaan zitten heeft het merk al snel een grote groep fans verworven en hebben de telefoons de bijnaam ‘flagship killers’ gekregen.

Nog nooit van OnePlus gehoord?

Telefoonmerk OnePlus is onder smartphoneliefhebbers bekend, maar het kan ook goed zijn dat je nog nooit van het merk hebt gehoord. De fabrikant bestaat namelijk nog maar sinds 2014. Daarnaast maakt OnePlus producten in een minder grote oplage en geeft minder uit aan campagnes, dan concurrenten zoals Samsung en Apple. Daar komt nog bij dat de eerste OnePlus-toestellen lastig te verkrijgen waren. Om de exclusiviteit van het merk te waarborgen werden de eerste telefoons alleen verkocht aan mensen die daarvoor een uitnodiging hadden gekregen.

Inmiddels heb je geen uitnodiging meer nodig, maar de toestellen werden tot twee weken geleden alleen via de website van OnePlus verkocht. Tot Belsimpel.nl twee weken geleden met de verkoop van de OnePlus 3T, OnePlus One en OnePlus X begon. Uniek bij Belsimpel.nl is de mogelijkheid om bij je OnePlus-telefoon een abonnement af te sluiten. Bij deze mogen we dus de OnePlus 5 aan dit indrukwekkende rijtje toevoegen, ook af te sluiten met abonnement!