‹ Alle nieuwsberichten

Sony Ericsson kondigt de S312 en W205 aan

Sony Ericsson heeft vandaag twee nieuwe toestellen gelanceerd genaamd de S312 en de W205. Beide toestellen zijn bedoeld voor het prepaid segment en zullen later vandaag op de TeleVisie beurs langskomen.

Prepaid

Sony Ericsson heeft vandaag twee nieuwe toestellen aangekondigd die bedoeld zijn voor het prepaid segment. Het eerste toestel dat bekendgemaakt is, is de S312. Het toestel heeft een 2 megapixel camera en een blauw kleurtje. Het toestel heeft ook de mogelijkheid om een M2 kaartje te slikken en daarnaast speelt het moeiteloos MP3 en andere nummertjes af. Tot slot heeft de S312 ook Bluetooth ondersteuning en de verwachte prijs van het toestel zal rond de 120 euro gaan liggen. Onduidelijk is nog wanneer hij in de winkels moet gaan liggen.

MP3 en radio

De Walkman producent heeft ook weer een nieuwe W-serie in de markt gezet genaamd de W205. Dit toestel heeft de beschikking over een 1.3 megapixel camera en GPRS/EDGE internet. Dit toestel heeft daarnaast ook de beschikking over een MP3 speler en zal daarnaast wederom terug te vinden zijn in het prepaid segment van de producent. De prijs zal rond de 100 euro gaan liggen en hiervoor krijg je ook nog radio functionaliteit terug. Hieronder kun je de foto's vinden van beide toestellen in hoge resolutie.

Meer nieuws over: