‹ Alle nieuwsberichten

Nieuw in abonnementenland: juli

Nieuw in abonnementenland: juli

Wat is er nieuw en wat kan er verwacht worden? We houden je iedere maand op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in abonnementenland, met deze keer de nieuwtjes van de maand juli.

Nóg meer MB’s bij Telfort

Vanaf deze maand zijn de databundels van alle Telfort-abonnementen flink uitgebreid. Je ontvangt meer MB’s voor dezelfde prijs. De internetbundels zijn met minimaal 500 MB aangevuld. De Samsung Galaxy J5 (2017) is nu extra voordelig met Telfort. In combinatie met 150 minuten en 1000 MB 4G betaal je slechts €22,50 per maand, zonder bijbetaling. Bij alle Telfort-abonnementen krijg je een bundel om onbeperkt te sms’en en met alle databundels maak je gebruik van 4G-internet. En heb je aan het einde van de maand MB’s over? Bij Telfort neem je deze gewoon mee naar de volgende maand. Je MB’s en belminuten zijn namelijk bij ieder abonnement drie maanden geldig. Daarnaast bel je bij Telfort na 10 minuten gratis met de lekker lang bellen service. Het abonnement met onbeperkt bellen en sms’en en 5000 MB nu afgeprijsd van €25 naar €22,50 per maand. Zo haal je een Sim Only in huis met ontzettend veel mogelijkheden. Met Telfort CombiVoordeel geniet je van nog meer voordeel, want je krijgt 2x zoveel MB’s en minuten. Je komt in aanmerking voor dit voordeel als je naast een mobiel abonnement ook een abonnement voor Vast Internet en/of Interactieve TV van Telfort hebt.

Ben Dubbel Dubbel Weken

Ook in juli zet Ben de Dubbel Dubbel Weken door. Tijdens deze voordeelweken heeft de provider alle bel/sms-bundels en databundels verdubbeld. Je krijgt dus twee keer zoveel, voor dezelfde prijs. Zo zijn de bundels met 50, 100 en 300 minuten of sms’jes uitgebreid naar 100, 200 en 600 minuten of sms’jes en kun je daarnaast ook kiezen voor onbeperkt bellen en sms’en. De beschikbare databundels bestaan tijdens de voordeelweken uit 1000, 2000, 3000 en 5000 MB. Wil je daarbij gebruikmaken van razendsnel internet op het best geteste netwerk van Nederland? Tijdens de voordeelweken schaf je voor slechts €1 per maand een 4G-bundel aan. Ook zijn er deze maand weer een groot aantal toestellen te verkrijgen als Ben Actieknaller. Dit zijn telefoons waarbij je gedurende de actieperiode extra korting krijgt. Zo is de Samsung Galaxy A5 (2017) in combinatie met 200 minuten of sms’jes en 1000 MB nu verkrijgbaar voor slechts €22 per maand, zonder bijbetaling. De Samsung Galaxy S7 met 100 minuten of sms’jes en 1000 MB heb je al in huis voor slechts €26 per maand, zonder bijbetaling. Ook de Sim Only’s zijn bij Ben extra voordelig deze periode: de Sim Only met 200 minuten of sms’jes en 1000 MB met 4G-internet is nu bijvoorbeeld slechts €9,50 per maand. Wil je liever een maandelijks opzegbaar abonnement? Voor slechts €1 per maand meer is je Sim Only bij Ben maandelijks opzegbaar. De Dubbel Dubbel Weken van Ben lopen nog tot en met 16 juli 2017, dus wees er snel bij als je wilt genieten van dubbel zoveel voordeel.

Vallen de acties van Telfort en Ben bij jou in de smaak of wil je nog even verder kijken naar een abonnement bij een andere provider? Check alle aanbiedingen op Belsimpel.nl en bestel direct je nieuwe abonnement of verlenging, met of zonder toestel bij Belsimpel.nl!