‹ Alle nieuwsberichten

Nieuwe foto's van de iPhone 8 uitgelekt!

Nieuwe foto's van de iPhone 8 uitgelekt!

Er verschijnen inmiddels haast wekelijks foto’s van wat de nieuwe iPhone 8 zou moeten voorstellen, maar de nieuwste foto’s komen van een wel heel betrouwbare techlekker! Wordt dit ‘m dan toch echt?

Dummy verschenen

Er zijn inmiddels al heel erg veel foto’s en schetsen opgedoken wat volgens techlekkers de nieuwe iPhone 8 zou moeten zijn. Sommige ontwerpen deden echter heel erg futuristisch aan en het was dan vaak ook nog maar de vraag of deze schetsen ook echt van Apple afkomstig waren.

Inmiddels heeft techlekker OnLeaks, doorgaans erg betrouwbaar als het om verwachte smartphones gaat, foto’s gelekt van wat een dummy van de iPhone 8 moet zijn. Dit toestel ziet er wat minder futuristisch uit dan de eerder gelekte schetsen en dummy’s en is daarom ook wat realistischer.

Wat kunnen we verwachten?

Ten eerste zien we dat de dummy beschikt over zeer smalle schermranden. Hiermee volgt Apple overduidelijk een steeds populairder wordende trend. Aan de bovenkant zien we bovendien ook een smalle schermrand. Deze rand wordt in het midden echter onderbroken om ruimte te maken voor de frontcamera.

De achterkant lijkt weer uit glas te bestaan, zoals we dat van Apple gewend zijn, en ziet er erg smooth uit. De voor Apple kenmerkende antennestrepen zien we niet terug. Een nadeel is dat de dubbele camera aan de achterzijde weer een beetje uitsteekt. Apple kreeg hierover ook al kritiek bij de iPhone 7s, maar lijkt zich hier niets van aangetrokken te hebben.

Waar zit nu die vingerafdrukscanner?

De grote vraag is waar nu de vingerafdrukscanner is gebleven. Er is door de dunne schermranden namelijk onderin het scherm geen ruimte meer over voor een scanner. Ook op de achterkant van het toestel vinden we niets dat op een vingerafdrukscanner lijkt.

Meerdere grote fabrikanten, waaronder Apple en Samsung, zijn al testen aan het uitvoeren met vingerafdrukscanners onder displays. Het lukte Samsung echter nog niet met de Galaxy S8 en bronnen vermelden dat Apple het ook nog niet voor elkaar krijgt. De vraag is dus of het Apple voor de productie van de iPhone 8 nog wel gaat lukken of, zo niet, waar de vingerafdrukscanner dan zal verschijnen.

Bron: Want

Meer nieuws over: