‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel start verkoop OnePlus!

Belsimpel start verkoop OnePlus!

Yes! OnePlus is nu ook verkrijgbaar in Nederland, dankzij Belsimpel.nl! 

Waarom is OnePlus zo populair?

Onder het motto ‘Never Settle’ maakt OnePlus sinds 2014 toestellen met de beste specificaties. Qua prijs gaat de fabrikant ver onder de prijzen van de grote telefoonmerken zitten. OnePlus noemt de eigen telefoons niet voor niks liefkozend flagshipkillers! Kortom, OnePlus is een merk dat de telecommarkt op scherp zet.

Helaas zijn OnePlus-toestellen lastig te verkrijgen. Om de exclusiviteit van het merk te waarborgen werden de eerste toestellen alleen verkocht aan mensen die een uitnodiging hadden. Inmiddels kan iedereen zo'n smartphone kopen, maar OnePlus verkoopt nog steeds alleen telefoons via het eigen kanaal.

Nooit eerder in Nederland verkrijgbaar…

Door het exclusieve karakter van het merk zijn de OnePlus-toestellen lastig te verkrijgen. De telefoons waren zelfs nooit eerder te koop in Nederland. Daar brengt Belsimpel.nl nu verandering in. Wij gaan de OnePlus One, OnePlus X én de OnePlus 3T verkopen!

OnePlus One

De OnePlus One beschikt over een mooi design met afgeronde hoeken. Maar ook bij OnePlus begrijpen ze dat uiterlijk niet alles is: daarom is het toestel uitgerust met 3GB aan RAM-geheugen en beschikt het over een snelle Snapdragon 801-processor. Nu snap je ook waarom het toestel de flagshipkiller genoemd werd!

Met de 13-megapixelcamera aan de achterkant maak je de mooiste foto’s. Met behulp van de dual LED-flitser maak je bovendien ook leuke kiekjes bij weinig licht. Dankzij de 64GB aan opslaggeheugen kun je voorlopig wel even door blijven schieten!

OnePlus X

De OnePlus X heeft een strakke keramieken behuizing en is voorzien van Gorilla Glass 3. Hij kan dus tegen een (niet al te hard) stootje! Net als zijn jongere broertje de OnePlus One, draait het toestel op een Snapdragon 801-processor. Met de 3GB aan RAM kun je bovendien naar hartenlust multitasken.

Scherpe selfies maak je ook met de OnePlus X: het toestel beschikt namelijk over een 8-megapixelcamera aan de voorkant. Wil je ook wel eens wat anders op de foto zetten dan je eigen gezicht? Met de 13-megapixelcamera aan de achterkant van het toestel maak je ook mooie foto’s van je omgeving.

OnePlus 3T

Het nieuwste toestel uit de reeks is de OnePlus 3T. Dit toestel draait uit de doos op Google Android 7.1 en inmiddels is het nieuws bevestigd dat hij ook nog eens de update naar Android 8 zal krijgen. 

De OnePlus 3T draait bovendien op een razendsnelle Snapdragon 821-chip waarmee hij tipt aan andere vlaggenschepen. Met maar liefst 6GB (!) aan RAM geheugen zal het toestel niet snel overspannen raken van jouw appgedrag.