‹ Alle nieuwsberichten

Vind het abonnement dat bij jou past met onze vernieuwde Sim Only-route!

Vind het abonnement dat bij jou past met onze vernieuwde Sim Only-route!

Vind jij het ook zo lastig om het abonnement te vinden dat het beste bij je past? En er tegelijkertijd ook nog voor te zorgen dat je niet te veel betaalt? De Sim Only-route biedt uitkomst! Deze zorgt ervoor dat je supersnel én makkelijk de beste Sim Only-deal vindt.

Vind de beste deal

Iedere keer dat je abonnement op het punt staat af te lopen, vraag je het jezelf weer af: ‘is het voordeliger om over te stappen of kan ik beter verlengen?’ Met de Sim Only-route kun je verlengen en overstappen in één keer vergelijken, dat is uniek! Zo heb je een handig overzicht waardoor je gemakkelijk de deal vindt die het beste bij je past.

Eindeloos afstemmen

Weet je al precies hoe lang je elke maand met je oma belt of hoe veel internet je verbruikt? Dit kun je ook aangeven in de vergelijker! Je kunt onder andere kiezen hoe veel je per maand voor je Sim Only wilt betalen en hoe veel minuten/sms’jes/MB’s je nodig hebt.

Je ziet dus alleen abonnementen die het beste bij jou passen. Met de plus- en minpunten die bij alle deals staan, weet je bovendien direct waar je aan toe bent.


Nanne, mede-bouwer van de vernieuwde Sim Only-route:
“Als mijn familie vraagt wat ik ze aan zou raden voor een Sim Only stuur ik ze altijd de link, hier kun je namelijk al je voorkeuren invoeren en er komt direct een rij persoonlijke aanbevelingen uit!”

Zelf rekenen is niet meer nodig

Heb jij al een ander abonnement van dezelfde provider? Het berekenen van pakketkortingen is geen probleem voor de Sim Only-vergelijker. Door aan te geven welke andere abonnementen je al hebt afgesloten, berekent de route je mogelijke pakketkorting. Zo hoef je niet meer zelf de rekenmachine erbij te pakken en loop je geen korting mis!

Daarnaast biedt de nieuwe Sim Only-route je een duidelijk kostenoverzicht. Dat betekent dat niet alleen je maandbedrag weergeven wordt, maar ook het totale bedrag van het één- of tweejarige abonnement. Handig!


De Sim Only-route beschikt over een unieke functie: je kunt namelijk alle deals voor overstappen en verlengen in één keer vergelijken!”

Van sorteren kun je leren

Zijn er bepaalde aspecten die jij belangrijker vindt dan andere? Voor sommigen is de laagste prijs het belangrijkst, anderen willen graag eindeloos kunnen bellen met hun oma. In de vernieuwde route kun je op allerlei van dit soort eisen sorteren, zodat je altijd precies krijgt wat je nodig hebt!

Meer nieuws over: