‹ Alle nieuwsberichten

Tijdelijk leuke extra's bij de Alcatel A3 en Alcatel A5 LED!

Tijdelijk leuke extra's bij de Alcatel A3 en Alcatel A5 LED!

Tijdelijk ontvang je bij aankoop van de Alcatel A3 een activity tracker cadeau! Dat is nog niet alles... Als je een Alactel A5 LED koopt, krijg je daar namelijk een bluetooth LED speaker bij! Deze matcht ook nog eens perfect met het toestel.

De Alcatel A3

De Alcatel A3 is een alleskunner met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het toestel is onder andere voorzien van twee camera’s mét flitser. Ook beschikt hij over een vingerafdrukscanner waarmee je je telefoon snel en veilig ontgrendelt.

De selfieflitser aan de voorkant van het toestel zorgt ervoor dat jouw foto’s zullen shinen op je Instagram-feed. Met behulp van de 13-megapixelcamera aan de achterkant van het toestel zorg je er ook voor dat al je andere foto’s eruit springen.

De flitsende Alcatel A5 LED

De Alcatel A5 LED is een zéér opvallend toestel. De backcover van het toestel beschikt namelijk over meerdere LED-lampjes. Deze lampjes kun je zelf instellen en aanpassen, zodat de achterkant van je toestel bijvoorbeeld oplicht wanneer je een WhatsAppje binnenkrijgt. Ook wanneer je muziek draait geeft de cover licht op de maat van de muziek. Vet!

Net als bij de A3, beschikt ook de Alcatel A5 LED over een flitser aan de voorkant van het toestel. De 8-megapixelcamera aan de achterkant van het toestel is bovendien voorzien van een dual-LED flits. Deze zorgt ervoor dat je toestel altijd mooie foto’s maakt, zelfs bij weinig licht.

Nu met leuke extra’s!

Tijdelijk ontvang je bij aankoop van de Alcatel A3 een activity tracker t.w.v. €39,95 cadeau! Het gaat hier om de Alcatel Moveband die perfect communiceert met je A3-toestel. Je ontvangt de tracker bij zowel de witte als zwarte variant van de Alcatel A3, zowel los als in combinatie met een abonnement.

Bij de Alcatel A5 LED ontvang je een matchende bluetooth LED speaker ter waarde van €39,99 cadeau! Let op: dit geldt alleen voor de zwarte variant van het toestel. Je verbindt de speaker gemakkelijk via bluetooth: je hoeft dus geen rekening te houden met kabeltjes en snoertjes. Handig!

Zo registreer je je

Beide acties lopen tot en met 31 december 2017. Registreren kan tot en met 14 januari 2018 en dat doe je via deze link. Wij wensen je alvast veel plezier van je nieuwe toestel!

Meer nieuws over: