‹ Alle nieuwsberichten

Gerucht: Zo ziet de nieuwe Samsung Note 8 eruit

Gerucht: Zo ziet de nieuwe Samsung Note 8 eruit

De officiële bekendmaking van de Samsung Galaxy Note 8 lijkt steeds dichterbij te komen. Zoals gebruikelijk duiken er weer veel geruchten en mogelijke lekken op. Wij bij Belsimpel.nl houden je natuurlijk op de hoogte van de nieuwste informatie en geruchten!

Schematische weergave

Er zijn vandaag meerdere concepttekeningen van mogelijke eerdere uitvoeringen van de Galaxy Note 8 gepubliceerd. De betrouwbaarheid van dit soort geruchten is nooit zeker, maar het is hoe dan ook interessant om te kijken naar wat we kunnen verwachten. Het is natuurlijk mogelijk dat het daadwerkelijke toestel niet precies dezelfde eigenschappen heeft, maar wij denken dat deze geruchten redelijk accuraat zullen blijken.

Sticking to their guns

Samsung heeft eerder dit jaar veel succes behaald met de Galaxy S8 en S8+ en lijkt met de Note 8 dezelfde kant op te willen. Zo is het vrijwel zeker dat de Galaxy Note 8 een Infinity Display met een 18.5:9 verhouding zal krijgen. Daarnaast zal hoogstwaarschijnlijk de traditionele stylus weer meegeleverd worden en zal de smartphone groter zijn dan die uit de S-reeks. Of er weer een Bixby-knop te vinden zal zijn, is nog niet zeker. Muziekliefhebbers kunnen we in ieder geval geruststellen; de 3.5mm aansluiting lijkt namelijk te blijven. Eén ding is zeker, Samsung probeert niet te veel van hun succesmodel af te wijken.

Vingerafdrukscanner

De algemene verwachtingen van de Samsung Galaxy Note 8 lijken dus wel te kloppen. Wat opvallend is, is dat de vingerafdrukscanner zich op de schetsen aan de achterkant van het toestel bevindt. Er zijn de laatste tijd veel geruchten dat fabrikanten als Samsung en Apple proberen om een vingerafdrukscanner in het scherm te verwerken. Dit lijkt helaas nog niet gelukt te zijn. De plaatsing van de scanner is echter wel aangepast, waardoor hij hopelijk iets makkelijker te gebruiken is dan die van de Samsung Galaxy S8.

Bron: GSMAarena