‹ Alle nieuwsberichten

HTC Snap met Inner Circle

HTC heeft de Snap geïntroduceerd, een handzame QWERTY-smartphone met jog ball voor gemakkelijker scrollen. Met de Snap presenteert HTC ook meteen de nieuwe Inner Circle-functionaliteit. Het toestel brengt daarmee zelf automatisch prioriteit aan in de berichten, zodat gebruikers nog gemakkelijker in contact kunnen blijven met hun meest belangrijke relaties.

Inner Circle

De HTC Snap is het eerste toestel van HTC dat beschikt over het innovatieve Inner Circle-concept. Hiermee kunnen gebruikers met één druk op de speciale 'Inner Circle-knop', e-mail van geselecteerde contactpersonen categoriseren. Berichten van de personen uit de 'inner circle' van de gebruiker worden gegroepeerd en automatisch naar boven geschoven. Hiermee kan altijd direct gereageerd worden op e-mails van belangrijke contactpersonen. HTC speelt hiermee in op het feit dat mensen tegenwoordig overspoeld worden door e-mails en het lastig vinden hier prioriteit in aan te brengen.

12mm dikte

De HTC Snap is slechts 12 mm dik en levert met de 1500 mAh batterij toch tot 8,5 uur gesprekstijd. Het QWERTY-toetsenbord is ruim vormgegeven met responsieve toetsen die het nauwkeurig typen van e-mails en sms'jes snel en eenvoudig maken. Het toestel bevat GPS voor onder meer navigatie, Wi-Fi en een 2.0 megapixel camera. Met de 3G HSDPA-connectiviteit is het versturen van foto's, bezoeken van online sociale netwerken en het downloaden van grote bestanden bovendien snel en gemakkelijk.

 

Meer nieuws over: