‹ Alle nieuwsberichten

Even kennismaken met: de Asus Zenfone 3 Max!

Even kennismaken met: de Asus Zenfone 3 Max!

Ken jij de Asus Zenfone 3 Max al? Dit toestel beschikt onder andere over een krachtige batterij die de hele dag meegaat en is voorzien van twee scherpe camera’s. Maak hier kennis met de Asus Zenfone 3 Max!

De hele dag bereikbaar

Voor de meeste mensen is het helaas maar al te herkenbaar: je wil aan het einde van de dag nog even iemand appen of muziek streamen, maar dat kan niet omdat je telefoon is uitgevallen. Met de Asus Zenfone 3 Max hoeft dat niet meer te gebeuren.

Het toestel beschikt namelijk over een accu met maar liefst 4130 mAh aan power! Dat betekent dat je tot wel 17 uur spreektijd of 19 uur browse-tijd hebt. Zo ben je dus de hele dag bereikbaar voor al je vrienden en mis je zelf nooit meer iets.

Strak design

De Zenfone 3 Max ligt prettig in de hand door de afgeronde hoeken en is tegelijkertijd ook erg stevig: dit komt door de aluminium behuizing. Dit zit er ook nog eens erg stijlvol uit, waardoor het toestel een premium-look en feel heeft.

Ook over de positionering van de vingerafdrukscanner is duidelijk goed nagedacht: deze bevindt zich namelijk aan de achterkant van het toestel. Dit is een ideale plek, omdat je vingers hier sowieso al rusten wanneer je het toestel in de hand hebt.

Eindeloos foto’s maken

Haal de fotograaf in jezelf naar boven met de Asus Zenfone 3 Max! Het toestel beschikt over twee uitstekende camera’s, waarmee je prachtige foto’s kunt maken. Zo bevindt zich aan de achterkant van het toestel een 16-megapixelcamera die voorzien is van meerdere autofocustechnieken.

Met de 32GB aan opslaggeheugen waarover de Asus Zenfone 3 Max beschikt, maak je bovendien zo veel foto’s als je maar wilt. Je hoeft dus geen foto’s of video’s te verwijderen voordat je weer nieuwe kunt maken! Heb je toch nóg meer ruimte nodig? Dat kan met behulp van een microSD-kaartje.

Grote broer

De Asus Zenfone Max 3 beschikt zelf over een 5.2-inchsscherm met 1280x720 pixels. Heb je het liever nóg een slag groter? Dan is de grote broer van dit toestel misschien iets voor jou: de Asus Zenfone 3 Max van 5.5 inch! Dit toestel is te verkrijgen in zowel grijs als goud.

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

De Asus Zenfone Max 3 is een toestel met een interessante prijs-kwaliteitsverhouding. Ben je nu ook benieuwd geworden naar het toestel en wil je er meer over weten? Je vindt de 5.2-inchvariant hier en de 5.5-inchtelefoon hier.

Meer nieuws over: