‹ Alle nieuwsberichten

Nieuw in abonnementenland: juni

Nieuw in abonnementenland: juni

Wat is er nieuw en wat kan er verwacht worden? We houden je iedere maand op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in abonnementenland, met deze keer de nieuwtjes van de maand juni.

KPN

Vanaf 1 juni zijn de databundels van KPN verruimd met minimaal een verdubbeling van de huidige Zorgeloos abonnementen. Het Zorgeloos Instap abonnement gaat van 1000 MB naar 2000 MB, Zorgeloos Standaard van 5 GB naar 10 GB en bij Zorgeloos Premium krijg je in plaats van 10 GB nu maar liefst 25 GB! Bestaande Zorgeloos klanten krijgen automatisch een upgrade: zonder extra kosten en zonder dat zij hier zelf iets voor hoeven te doen. Bovendien roam je bij KPN al vanaf 1 juni in de hele EU gratis uit je Nederlandse bundel. Ook met de Budget en Basis abonnementen. Bij KPN hoef je je dus niet meer druk te maken over landsgrenzen en internetgebruik. Combineer je je abonnement met KPN Compleet, dan geniet je nu van extra veel voordeel. Want niet alleen wordt je databundel verdubbeld, ook de optie om je MB’s te delen en onderling te bellen met vrienden of familieleden met een KPN-abonnement op hetzelfde adres, is vanaf nu geldig in de hele EU!

Unlimited Mobile Madness

Profiteer nog tot en met 18 juni 2017 van de knettergekke voordelen bij T-Mobile tijdens de Unlimited Madness Maand. Je stapelt tot maar liefst 50% korting op je abonnement met toptoestel! Zo is onder andere de Samsung Galaxy S8 erg scherp geprijsd deze maand. In combinatie met een Go Next abonnement met 5 GB NL/EU, onbeperkt bellen NL, 120 minuten EU en onbeperkt sms NL/EU betaal je slechts €42,50 per maand, zonder bijbetaling. Op zoek naar de beste Sim Only deal? Ook bij alle Sim Only’s krijg je tijdens de Unlimited Madness maand flinke kortingen. Met Go Unlimited maak je onbeperkt gebruik van het beste getest netwerk van Nederland (al twee jaar op rij). Onbeperkt internetten, bellen en sms’en is deze maand slechts €35 en met T-Mobile Samen korting nog maar €30 per maand. Meer weten over T-Mobile Samen? Kijk op belsimpel.nl/T-Mobile-Samen.

Vind ook jouw ideale actie op Belsimpel.nl!

Meer nieuws over: