‹ Alle nieuwsberichten

Samsung onthult een Pirates of the Caribbean smartphone!

Samsung onthult een Pirates of the Caribbean smartphone!

Inmiddels is het vijfde deel van de Pirates of the Caribbean-filmserie in de bioscopen verschenen. Samsung vond dit reden voor een feestje en heeft daarom een speciale editie van de Samsung Galaxy S8 gepresenteerd. 

Nieuwe looks

De Samsung Galaxy S8 Pirates of the Caribbean Edition (een hele mond vol), is een speciale editie van het populaire Samsung-toestel dat afgelopen maart is verschenen. De telefoon verschijnt in een speciale box die lijkt op een schatkist, zoals je die misschien kent uit de Pirates-filmreeks.

Verder is er eigenlijk niet bijzonder veel veranderd aan het toestel: zo komt het toestel met een speciaal Pirates-thema, maar deze schijnt ook in de Chinese Play Store te staan. Verder beschikt het toestel over een hoesje met hetzelfde logo als dat van de verpakking en een ring die je aan de achterkant van het toestel kunt bevestigen. Het toestel werkt onder de behuizing dus precies hetzelfde als andere Galaxy S8-toestellen.

Olympische editie

Wat ons betreft valt deze uitvoering van de Samsung Galaxy S8 dus een beetje tegen, zeker als je dit afzet tegen eerdere speciale edities van Galaxy S-toestellen. Zo verscheen er vorig jaar een Samsung Galaxy S7 speciaal ter gelegenheid van de Olympische Spelen.

Aan de achterkant van deze special edition waren de kenmerkende olympische ringen gegraveerd en ook rondom het toestel vonden we unieke kenmerken. Zo was het randje om de homeknop gekleurd, net als de knoppen aan de zijkanten en de speakers. Ook draait het toestel op een speciaal olympisch thema, dat is samengesteld op basis van de kleuren van de olympische ringen.

Marvel Galaxy S6 Edge

Van de Galaxy S6 Edge verschenen eerder al verschillende Marvel-edities. Deze waren stuk voor stuk helemaal samengesteld op basis van de kleuren van de verschillende leden van Marvels Avengers. Zo is er bijvoorbeeld een groene Hulk-Samsung Galaxy S6 verkijgbaar, net als een rood/gouden Iron Man-telefoon.

 

Een beetje een teleurstelling

De speciale Pirates-editie van de Samsung Galaxy S8 stelt ons dus, zeker in vergelijking met zijn voorgangers, een beetje teleur. Het toestel zelf is namelijk niet aangepast en de skin, die het toestel nu net bijzonder had kunnen maken, is voor Chinezen gewoon te downloaden in de Play Store.

De editie is vooralsnog alleen in China te verkrijgen, er zijn (nog) geen aanwijzingen verschenen die ons doen vermoeden dat hij binnenkort ook in Europa te verkrijgen is. Wil je toch echt heel erg graag een Pirates-toestel? Het lijkt ons dan de kortste klap om gewoon een Pirates-wallpaper op je Galaxy S8 te downloaden en ergens een gethematiseerd hoesje te bestellen. 

Wil je meer weten over de baanbrekende Samsung Galaxy S8? Hier vind je meer informatie over het toestel.

Bron: Androidworld, Want

Meer nieuws over: