‹ Alle nieuwsberichten

Kunnen we de OnePlus 5 volgende maand al verwachten?

Kunnen we de OnePlus 5 volgende maand al verwachten?

Uit een uitgelekte mail lijkt naar voren te komen dat de OnePlus 5 volgende maand al gepresenteerd wordt. Ook is het bedrijf al druk bezig met het ontwikkelen van een verpakking voor het toestel… Lees hier meer over de nieuwe smartphone! 

Uitgelekt materiaal

Verschillende uitgelekte e-mails lijken erop te wijzen dat we het nieuwste vlaggenschip uit de OnePlus-reeks al volgende maand kunnen verwachten! GizmoChina, een Chinese telecomwebsite, heeft een e-mail weten te bemachtigen en zegt dat de presentatie van het nieuwe toestel op 15 juni plaats gaat vinden. Dat is dus al over twee weken!

Ook is er inmiddels een promotionele poster verschenen waarop de OnePlus 5 wordt aangekondigd. Ook hier komt de datum 15 juni weer naar voren. Het lijkt er dus op dat deze datum klopt, ondanks het feit dat OnePlus eerder heeft aangegeven het toestel pas in de zomer uit te brengen.

Zelf het doosje kiezen

Een nieuwe telefoon kopen is natuurlijk altijd al een beetje een cadeautje voor jezelf, maar bij OnePlus maken ze het wel erg feestelijk! Via Weibo, een soort Chinese versie van Twitter, heeft het bedrijf een aantal foto’s geplaatst van verschillende soorten verpakkingen. We zien hun kenmerkende merkkleuren, rood en wit, duidelijk terugkomen in de designs.

Mensen met een Weibo-account kunnen stemmen op het doosje dat zij het leukste vinden. Waarschijnlijk zal het doosje dat de meeste stemmen heeft gekregen ook de daadwerkelijke verpakking van het toestel worden. Hoe leuk zou het zijn als je je toestel ontvangt in de verpakking die je zelf hebt gekozen!

Indrukwekkende camera

OnePlus is alvast bezig met het teasen van zijn nieuwe toestel: zo lijkt het erop dat de nieuwe camera erg scherp wordt. OnePlus heeft op zijn twitteraccount dan ook een foto geplaatst die met de OnePlus 5 gemaakt is en, eerlijk is eerlijk, de foto is ook wel érg scherp, zelfs bij matig licht!

De nieuwste Android-versie

Het is zeer waarschijnlijk dat de OnePlus 5 uiteindelijk over de nieuwste Android-versie, Android O, zal gaan beschikken. Hoe we dit weten? Onlangs heeft Pete Lau, een mede-oprichter van OnePlus, via Twitter bekendgemaakt dat de twee voorgangers van de 5, de OnePlus 3 en 3T, een update zullen krijgen naar Android O. Het is dus onwaarschijnlijk dat de OnePlus 5 dan zal achterblijven.

Bron: Androidworld, Android Planet

Meer nieuws over: