‹ Alle nieuwsberichten

De leukste apps van dit moment | Juni 2017

De leukste apps van dit moment | Juni 2017

Ook deze maand hebben we weer een de leukste games en handigste apps op een rijtje gezet voor jou! Ontdek de nieuwste Pokemon-game, een horrorspel voor je smartphone en hoe je je bestanden zo opslaat dat je ze altijd binnen bereik hebt.

Pokemon: Magikarp Jump

Voor mensen die van Pokemon houden is er nu een alternatief voor Pokemon GO uitgebracht. Het is bij dit spelletje echter niet de bedoeling dat je alle Pokemon verzamelt. Magikarp Jump draait namelijk maar om één Pokemon: Magikarp. In deze game train je een Magikarp, één van de zwakste soorten Pokemon, om zo hoog mogelijk te springen. Je speelt het spel door je Magikarp te voeden, trainen en liefde te geven. Je Magikarp is eigenlijk een soort Tamagotchi. Het doel van het spel is natuurlijk om zo hoog mogelijk te springen en al je vrienden jaloers te maken op jouw oranje vriend!

Beschikbaar op: Android, iOS

Prijs: Gratis, in-app aankopen.

Dropbox

Met de mobiele Dropbox-app heb je altijd toegang tot je bestanden vanaf je smartphone. Zo verspil je dus geen ruimte op je toestel zelf, maar baal je ook niet dat je onderweg niet bij bijvoorbeeld een film of document kunt komen. Zolang je een internetverbinding hebt synchroniseert Dropbox automatisch met al je apparaten! Dropbox heeft ook handige functies, zoals gedeelde mappen om samen met anderen te werken of feedback te geven. Je deelt je bestanden ook erg makkelijk via Dropbox, zelfs met mensen die geen account hebben!

Beschikbaar op: Android, iOS

Prijs: De app is gratis te downloaden en elk account krijgt gratis 2GB aan ruimte.

Limbo

Limbo is een game die oorspronkelijk uitkwam op de Xbox 360, maar nu ook beschikbaar is op je smartphone. Je begint het spel als een jongen met geheugenverlies in een donker bos. De enige herinnering die hij nog heeft is dat hij een zus heeft en je gaat dan ook naar haar op zoek. Gedurende de tocht door het horrorbos kom je allerlei enge dingen, zoals een gigantische spin, tegen. Door uitdagende puzzels op te lossen blijf je echter het gevaar voor. Deze spannende puzzel-platform-avontuur combinatie houdt je gegarandeerd uren zoet!

Beschikbaar op: Android, iOS

Prijs: €5,30 in de Play Store, €5,49 in de App Store.

Spotify Music

Spotify is de perfecte applicatie voor muziekliefhebbers. Deze app laat je alle muziek die je kunt bedenken in één applicatie opzoeken, afspelen en beluisteren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om zelf afspeellijsten te maken en met anderen te delen. En dat allemaal voor niets! Er is wel een premium versie, waarmee je extra functies krijgt en de reclame uit de app verdwijnt. In de premium versie sla je bijvoorbeeld gemakkelijk je muziek lokaal op. Je Spotify account is op alle apparaten te gebruiken, dus je favorieten en afspeellijsten blijf je houden.

Beschikbaar op: Android, iOS

Prijs: Gratis met de mogelijkheid om je account naar premium te upgraden.

Sky Force Reloaded

Door Sky Force Reloaded te installeren speel tegenwoordig ook op je telefoon shoot ‘em up games als Space Invaders en Asteroids. Deze game geeft je het vertrouwde gevoel van het klassieke arcadespel. Het is natuurlijk wel helemaal up-to-date gebracht met de huidige technologie. Zo beschikt het spel over prachtige 3D graphics, is het fijn om te sturen en heb je veel mogelijkheid om je voertuig naar jouw voorkeuren aan te passen. Sky force Reloaded is een echte aanrader voor mensen die van arcade houden!

Beschikbaar op: Android, iOS

Prijs: Prijs: Gratis, in-app aankopen.

Facebook Light

Niet iedereen heeft de snelste smartphone op de markt, maar wel bijna iedereen heeft een Facebook account. Het kan daarom ook best vervelend zijn dat de Facebook app zoveel functionaliteit heeft dat je smartphone er trager van wordt. Gelukkig is er nu Facebook Lite als alternatieve oplossing beschikbaar. Deze gestripte app neemt minder ruimte in beslag, gebruikt minder data en loopt sneller. Zo gebruik je dus minder MB’s en loopt Facebook nooit meer traag. Perfect!

Beschikbaar op: Android, niet beschikbaar op iOS

Prijs: Gratis.