Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Nieuwe software voor Nokia 5800 XpressMusic

Nokia heeft per direct een update voor de Nokia 5800 XpressMusic als gratis download op zijn site staan. Volgens Nokia biedt de update enkele nieuwe features en een aantal verbeteringen ter verhoging van het gebruiksgemak. Daarnaast is er door de update nu een voorleesfunctie beschikbaar. Tot slot worden door de update beide camera's beter benut.

Sneller en extra gebruiksgemak

Met de update voor de 5800 XpressMusic zou het versturen van data nu nog sneller moeten werken, hetzelfde geldt ook voor het besturingssysteem. Een verbeterde e-mailclient en een verbeterde zoekfunctie zorgen eveneens voor extra gebruiksgemak.

Camera en woordenboek

Met de camera kunnen na de update ook reeksopnamen genomen worden en met de extra camera voor videogesprekken aan de voorkant van het toestel kunnen nu ook foto's gemaakt worden. Extra feature is het woordenboek met voorleesfunctie in 38 talen.

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

 

Motorola One Black

 

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 

LG G8s ThinQ Black

 

Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.