‹ Alle nieuwsberichten

Haal het uiterste uit je organisatie met Tele2 zakelijk!

Haal het uiterste uit je organisatie met Tele2 zakelijk!

Ben jij een zelfstandig ondernemer en ben jij op zoek naar het juiste abonnement voor elke medewerker binnen je organisatie? Dan ben je bij Tele2 aan het juiste adres!

Zelf gemakkelijk samenstellen

Of je nu ZZP’er of ondernemer bent, of de leiding hebt in een bedrijf met honderden medewerkers, Tele2 zorgt er altijd voor dat het beste abonnement voor elke medewerker wordt samengesteld. Geen enkele medewerker is namelijk hetzelfde, en de manier waarop zij hun mobiele apparaten gebruiken ook niet.

Tele2 geeft ondernemers de mogelijkheid om zelf de best passende spraak- en datacomponenten samen te stellen, zonder dat dit ingewikkeld wordt. Alle abonnementen zijn standaard uitgerust met onbeperkt bellen en sms’en. Deze zijn aan te vullen met databundels die passen bij het gebruik van je medewerker, van 1GB tot ongelimiteerd dataverbruik. Is onbeperkt bellen niet nodig? Dan kun je kiezen voor een beltegoed van 100 minuten.

Geen gedoe

Zijn contacten in het buitenland belangrijk voor je organisatie? Ook dat is geen probleem. Met Tele2 bel je namelijk naar zowel de hele Europese Unie als Verenigde Staten vanuit je bundel. Superhandig! Daarnaast hoeven zakelijke gebruikers niet te voldoen aan de BKR-toetsing als er toestellen van boven de €250,- in de abonnementen worden opgenomen. Dat is bij niet-zakelijke klanten wel het geval. Dit scheelt een hoop gedoe!

Met de dekking zit het ook goed: Tele2 heeft een betrouwbaar netwerk met 97% landelijke 4G-dekking. Zo zijn je werknemers dus overal razendsnel bereikbaar en online.

Flexibel met Mijn Tele2

Via de online beheertool, Mijn Tele2, kun je per medewerker limieten instellen en bepalen wat er na overschrijding van dat limiet gebeurt. Medewerkers krijgen vervolgens automatisch een sms’je bij het bereiken van 80% en 100% van hun limiet. Ook heb je via deze tool altijd inzicht in het verbruik van alle medewerkers en is het totale datategoed maandelijks aan te passen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Meer nieuws over: