‹ Alle nieuwsberichten

Tijdelijk €100,- cashback bij aanschaf van de Sony Xperia X Compact!

Tijdelijk €100,- cashback bij aanschaf van de Sony Xperia X Compact!

Ken jij de Sony Xperia X Compact al? Bij aanschaf van dit veelzijdige toestel ontvang je tijdelijk €100 cashback! Hier lees je alles over deze aantrekkelijke actie en de Sony Xperia X Compact. 

Klein maar fijn

De Sony Xperia X Compact is een kleinere telefoon uit Sonys Xperia X-serie. Dit toestel beschikt namelijk over een beeldscherm van 4.6-inch. Het toestel is dus ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een telefoon die in hun broekzak past, maar ondertussen niet afdoet aan kwaliteit.

Uitstekende Camera’s

De X Compact beschikt over een camera van maar liefst 23 megapixels! Hiermee maak je prachtige foto’s, die altijd scherp zijn. Met verschillende handige features zoals de fasedetectie-autofocus en LED-flitser springen jouw foto’s er altijd uit.

Maar dat is nog niet alles: ook aan de voorkant van het toestel bevindt zich een topcamera. Hiermee maak je de mooiste selfies, met behulp van de 13 megapixels én een diafragma van f/2.0. Jouw Instagram gaat dus shinen!

Lekker veel foto’s maken

De Sony Xperia X Compact beschikt over 32 GB aan intern geheugen: zo heb je dus genoeg ruimte om al je zelfgemaakte fotos’en video’s op te slaan. Heb je toch nóg meer geheugen nodig? Dan kun je het geheugen altijd uitbreiden met behulp van een microSD-kaartje. Handig!

Uitstekende prestaties

Het toestel beschikt over 3 GB aan werkgeheugen: dat betekent dat het toestel erg geschikt is om mee te multitasken. De processor zorgt er bovendien voor dat je gemakkelijk je favoriete games speelt, zonder dat deze gaan haperen.

Tijdelijk €100,- cashback!

Van 1 juni 2017 tot en met 2 juli 2017 krijg je €100 euro cashback bij aanschaf van de Sony Xperia X Compact! Na aanschaf heb je tot en met 16 juli 2017 de tijd om je product via deze link te registreren en de cashback te claimen. De getoonde prijs op onze site is exclusief de €100,- cashback.

Ben je nu zelf ook benieuwd geworden naar deze compacte alleskunner? Op deze pagina vind je meer informatie over het toestel!

Meer nieuws over: