‹ Alle nieuwsberichten

Tijdelijk High-Resolution-headphones ter waarde van €300 cadeau bij een pre-order van de Sony Xperia XZ Premium!

Tijdelijk High-Resolution-headphones ter waarde van €300 cadeau bij een pre-order van de Sony Xperia XZ Premium!

De Sony Xperia XZ Premium is eindelijk beschikbaar! Dit lang verwachte toestel is nu te pre-orderen. Tijdelijk ontvang je ook nog eens een Sony Hi Res Audio Headphones ter waarde van €300,- cadeau! -Deze actie is inmiddels afgelopen-

Indrukwekkende camera’s

De Sony Xperia XZ Premium is, de naam zegt het al, een echt premium toestel. De smartphone beschikt over veel interessante features, maar de meest opvallende zijn de camera’s. Met de 19 megapixel Motion Eye-camera aan de achterkant van het toestel mis je nooit meer een fotomoment en zijn je foto’s altijd scherp. Wat deze camera echt bijzonder maakt, is dat je ook kunt filmen in Super slow motion: dit betekent dat je maar liefst 960 beelden per seconde opneemt! Dit is samen met de Xperia XZs het enige toestel ter wereld dat dit kan en zo ontgaat jou dus nooit iets. Alle andere video’s kun je filmen in 4K-kwaliteit.

De 13-megapixelcamera aan de voorkant van het toestel zorgt ervoor dat je de mooiste selfies maakt, van haarscherpe kwaliteit. Opgenomen video’s en foto’s herbeleef je levensecht met het eerste 4K HDR-scherm ooit in een smartphone. Dit is een schitterende 5.5-inchbeeldscherm met een levensechte beeldweergave, dankzij de ontzagwekkende resolutie van 2160 x 3840 pixels.

Met de Sony Xperia XZ Premium kijk je je favoriete serie en film dus ook in haarscherpe kwaliteit! Bekijk bijvoorbeeld The Grand Tour van Amazon Prime Video in 4K. Daarnaast ondersteunt het toestel Hi Res Audio met Digital Noise Cancelling: dit maakt het toestel de ideale compagnon om muziek op te luisteren, omdat alle details glashelder worden afgespeeld.

Pre-order 'm en krijg een Hi Res Audio headset cadeau!

Wanneer je de Sony Xperia XZ Premium voor 4 juni pre-ordert, krijg je tijdelijk een headset cadeau ter waarde van €300,-! De draadloze Sony hoofdtelefoon (MDR100-ABN in het zwart ) heeft niet alleen een elegant uiterlijk, maar geeft je ook de mogelijkheid om muziek te luisteren zonder dat je hierbij een kabel nodig hebt. Met NFC en Bluetooth is deze koptelefoon binnen een mum van tijd verbonden met je smartphone. De noise cancelling-functie zorgt er bovendien voor dat je door niemand gestoord wordt.

Je ontvangt de headset alleeen wanneer je je bestelling tussen 1 mei en 4 juni plaatst. Je kunt de Sony headset opvragen via deze website. Je hebt tot en met 25 juni de tijd om de headset te claimen dus wees er snel bij!

 

Meer nieuws over: