Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Twitter via sms mogelijk bij Vodafone

Dinsdag 31 maart 2009, 09:51:59

Vodafone gebruikers in het Verenigd Koninkrijk kunnen vanaf vandaag Twitter-berichten via sms ontvangen en versturen. Vodafone heeft daar aangekondigd dat men Twitter via sms gaat ondersteunen. De dienst is de komende weken gratis.


 

Uniek nummer

In een persbericht verklaart de mobiele operator dat gebruikers in Engeland berichten kunnen ontvangen van personen die zij volgen via Twitter en berichten kunnen versturen via een uniek telefoonnummer (86444). Men kan tweets en replies versturen, maar ook personen die men wil volgen toevoegen.

Blox

De eerste paar weken is de dienst gratis, daarna zal een bundel/Blox worden geïntroduceerd. Wat de bundel gaat kosten en wat de voorwaarden zijn wordt in de komende weken duidelijk. Ontvangen berichten worden in ieder geval niet doorberekend. Wanneer de dienst naar Nederland komt, is niet bekend gemaakt, de dienst is vandaag gestart in Engeland.

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl