Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Twitter via sms mogelijk bij Vodafone

Vodafone gebruikers in het Verenigd Koninkrijk kunnen vanaf vandaag Twitter-berichten via sms ontvangen en versturen. Vodafone heeft daar aangekondigd dat men Twitter via sms gaat ondersteunen. De dienst is de komende weken gratis.


 

Uniek nummer

In een persbericht verklaart de mobiele operator dat gebruikers in Engeland berichten kunnen ontvangen van personen die zij volgen via Twitter en berichten kunnen versturen via een uniek telefoonnummer (86444). Men kan tweets en replies versturen, maar ook personen die men wil volgen toevoegen.

Blox

De eerste paar weken is de dienst gratis, daarna zal een bundel/Blox worden geïntroduceerd. Wat de bundel gaat kosten en wat de voorwaarden zijn wordt in de komende weken duidelijk. Ontvangen berichten worden in ieder geval niet doorberekend. Wanneer de dienst naar Nederland komt, is niet bekend gemaakt, de dienst is vandaag gestart in Engeland.

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

 

Motorola One Black

 

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 

LG G8s ThinQ Black

 

Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.