Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Skype op de iPhone

Volgens de Wall Street Journal komt Skype nu daadwerkelijk met eigen software voor Apple's iPhone. Vanaf dinsdag zou de software beschikbaar moeten zijn in de App Store. Gesprekken kunnen alleen via WLAN gevoerd worden, Apple's voorwaarden van de App Store verbieden het gebruik van UMTS. De chatfunctie werkt overigens wel via het mobiele netwerk.


 

iPod Touch

De nieuwe software werkt ook op de iPod Touch, al moet er dan wel een microfoon gekocht worden. De speciale Skype-telefoons, die voor €70 tot €130 in de shop van Skype te koop zijn, worden met de Apple-software overbodig. Ook de opties SkypeIn en SkypeOut zullen beschikbaar zijn op de iPhone, zodat er in de VS al vanaf 2,1 cent naar vaste nummers gebeld kan worden.

Betere geluidskwaliteit

Voor firma's als Nimbuzz, Truphone en Fring is dit slecht nieuws, hun eigen programma's zullen nu beduidend minder gebruikt gaan worden. Volgens Skype-chefingenieur Kurt Thywissen is de geluidskwaliteit van deze programma's een stuk minder, omdat de concurrenten Skype-gesprekken via een eigen server moeten leiden. Al het dataverkeer moet daarom een keer extra omgerekend worden, wat verliezen met zich meebrengt.

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Xiaomi Redmi Note 7 128GB Black

 

Motorola One Black

 

OnePlus 7 6GB/128GB Mirror Grey

 

LG G8s ThinQ Black

 

Samsung Galaxy S10 128GB G973 Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.