‹ Alle nieuwsberichten

Tele2 ontketent prijzenoorlog met alles onbeperkt voor 25 euro

Tele2 ontketent prijzenoorlog met alles onbeperkt voor 25 euro

Tele2 heeft zojuist in een officiële bekendmaking hun nieuwe abonnementen gepresenteerd. De provider biedt vanaf 17 mei onder andere de Unlimited Databundel aan: onbeperkt internetten, bellen en sms’en voor een genadeloos lage prijs.

In een officieel persmoment heeft Tele2 zojuist de nieuwe abonnementen voor de komende periode bekend gemaakt. Het meest in het abonnement dat het meest in het oog springt is toch wel het Unlimited abonnement. Met dit abonnement bel, sms én internet je helemaal onbeperkt. Je trekt het internet helemaal leeg voor een genadeloos lage prijs, want het Unlimited abonnement kost slechts €25 per maand! Daarmee is Tele2 op dit moment veruit de goedkoopste op het gebied van onbeperkt bellen, sms’en en internetten.

Voor iedereen die genoeg heeft aan wat minder data is Tele2 ook nog steeds erg goedkoop. Zo kost het abonnement met 1000 MB en 100 minuten of sms’jes, slechts €10 per maand. Voor 5000 MB betaal je slechts €14 per maand en je hebt al 10.000 MB voor €17 per maand. En mocht je je later bedenken, dan kun je altijd nog overstappen naar de Unlimited Data bundel. Voor bestaande klanten geldt ook dat je binnenkort gemakkelijk over kunt stappen op het abonnement met onbeperkt bellen, sms'en en internetten.

Vanaf 8 juni 2017 profiteer je ook bij Tele2 van voordelig internetten, bellen en sms’en in de gehele EU, gebaseerd op de nieuwe wetgeving van de Europese Unie. Daarmee bel, sms en internet je in het buitenland vanuit je gebruikelijke bundel. Heb je een bundel van 8GB of groter, dan heb je maandelijks 6GB aan data tot je beschikking om te gebruiken in alle landen van de EU en Liechtenstein, Noorwegen, IJsland en Zwitserland.

Ben jij ook graag onbeperkt online? Vanaf komende woensdag bestel je de Unlimited Databundel en de andere nieuwe abonnementen van Tele2 op Belsimpel.nl

Meer nieuws over: