‹ Alle nieuwsberichten

Een echte alleskunner: de Motorola Moto G5

Een echte alleskunner: de Motorola Moto G5

De Motorola Moto G⁵ is het nieuwste toestel uit de Moto G-familie. Deze toestellen staan met name bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en hun strakke design. 

Stijlvol vormgegeven

De Motorola Moto G⁵ heeft een volledig aluminium behuizing. Dit geeft het toestel niet alleen een strak uiterlijk, maar zorgt er tegelijkertijd ook voor dat het stevig aanvoelt. Het 5-inchbeeldscherm zorgt er bovendien voor dat het toestel niet al te groot is. Wil je toch een wat grotere smartphone? Dan is het een optie om voor de Motorola Moto G⁵ Plus te kiezen. Deze uitvoering van het Motorola-toestel is iets groter dan de Motorola Moto G⁵.

Goede prestaties

De Motorola Moto G⁵ en G⁵ Plus zien er niet alleen erg goed uit, ze leveren ook nog eens uitstekende prestaties. Zo beschikt de Moto G⁵ over een Octa-core processor en 3GB aan werkgeheugen. Dat laatste betekent dat je met de Moto G⁵ gemakkelijk kunt wisselen tussen verschillende app. Multitaksen is dus geen probleem voor deze alleskunner!

De Motorola Moto G⁵ beschikt standaard over 16GB aan intern geheugen, de G⁵ Plus over 32GB. Dit betekent dat je voldoende ruimte hebt om je video’s, apps en foto’s op te slaan. Heb je toch wat meer ruimte nodig? Het geheugen is tot wel 128GB uit te breiden met behulp van een geheugenkaartje.

Scherpe camera’s

De Motorola Moto G⁵ beschikt over twee camera’s. Met de groothoeklens aan de voorkant maak je bijvoorbeeld de mooiste groepsselfies. Dat is nog niet alles: de camera aan de achterkant van het toestel beschikt over maar liefst 13 megapixels! Ook heeft deze een geïntegreerde lichtsterke sensor, hierdoor wordt veel licht opgevangen. Dit zorgt ervoor dat foto’s gemaakt met slechte lichtomstandigheden er toch goed uit zien!

Eindeloos plezier van je toestel

De Motorola Moto G⁵ beschikt over een accu van 2800mAh! Dit betekent dat je het toestel halverwege de dag niet opnieuw hoeft op te laden. Wanneer je accu tóch leeg is, laad je deze gemakkelijk en snel op met behulp van de snellaadfunctie. Je ontgrendelt het toestel bovendien gemakkelijk met behulp van de vingerafdrukscanner aan de voorzijde van het toestel. Zo hoef je geen wachtwoorden meer te onthouden!

Wil je meer weten over de Motorola Moto G⁵ of G⁵ Plus? Je vindt een uitgebreide lijst met specificaties van de Motorola Moto G⁵ hier en van de G⁵ Plus hier. Wil je de Moto G⁵ combineren met een abonnement? Je scoort de Motorola Moto G⁵ nu voor €0,- in combinatie met een abonnement bij hollandsnieuwe. Je hebt dan de Motorola Moto G⁵ én 1000 min/sms/MB voor maar €14 per maand!

Meer nieuws over: