‹ Alle nieuwsberichten

Alles voor de leukste Moederdag!

Alles voor de leukste Moederdag!

Niet vergeten: aankomende zondag is het alweer Moederdag! Hier hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet om je moeder een onvergetelijke dag te bezorgen. 

IJzersterk geheugen

De meeste moeders weten precies waar jij je broodtrommel heb laten slingeren, waar je je schooltas hebt neergesmeten en waar je je sportschoenen hebt achtergelaten. Hoe onthouden ze het toch allemaal? Het is ons een raadsel. Maar zelfs een moeder vergeet wel eens iets. Help haar daarom een handje door haar een geheugenkaart te geven! Zo vergeet ze écht nooit meer iets.

Vind het leukste restaurant

Je kunt je moeder ook lekker mee uit eten nemen! Natuurlijk is alleen het beste goed genoeg voor jouw moeder. Gelukkig is er een aantal apps dat je kan helpen het perfecte restaurant te vinden:

Couverts

In deze app vind je een overzicht van meer dan 2500 restaurants in Nederland. Aan de hand van je huidige locatie kan de app je een overzicht geven van restaurants in de buurt. Ook kun je de menukaart alvast bekijken. Aan de hand van bezoekersrecensies kun je vervolgens bedenken of dit restaurant iets voor jou is. Heb je besloten waar jullie heen gaan? Via de app reserveer je snel en gemakkelijk een tafel. De app is zowel beschikbaar voor iOS als Android.

Yelp

Yelp toont je, naast restaurants, heel veel interessante locaties. De app omschrijft zichzelf dan ook als een lokale gids. Net als Couverts kan ook Yelp je leuke restaurants bij jou in de buurt tonen. Daarnaast is er ook de optie om zelf te zoeken naar restaurants, hierbij kan je verschillende zoekfilters toepassen. Via reviews en foto’s kom je er vervolgens achter of dit restaurant iets voor jou is. Handig! Je downloadt de app voor Android hier, voor Windows Phone hier en voor iOS hier.

Altijd up-to-date

Zorgt jouw moeder er ook elke dag weer voor dat je op tijd op school bent? Dan is een smartwatch ook een leuk cadeau-idee! Zie het maar als een bedankje voor het feit dat ze je elke ochtend weer uit je bed moet sleuren. Met een smartwatch is ze niet alleen op de hoogte van de tijd, maar ook van haar laatste notificaties. In sommige smartwatches zit zelfs een alarmfunctie verwerkt! Handig, want dan is zij op tijd wakker om jou weer wakker te maken 😉

Vol energie

Jouw moeder staat natuurlijk altijd voor je klaar, ook als ze haast geen energie meer heeft. Geef haar daarom voor Moederdag een energieboost! Op onze websites vind je verschillende powerbanks die haar van energie kunnen voorzien. Ga je voor een stijlvol witte powerbank of toch een hippe bordeauxrode? Voor jouw moeder zit er altijd iets tussen!

Op tijd in huis

Oh oh… Is het al zaterdag en heb je nog stééds niets voor je moeder geregeld? Geen probleem. Wanneer je een voorradig product bij Belsimpel.nl voor 23:30 bestelt, heb je het de volgende dag in huis. Ook op zondag. Zo ben je toch nog op tijd!

Meer nieuws over: