Klantenservice open tot 19.00 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Sony Ericsson lanceert stijlvolle T707

Sony Ericsson lanceert een nieuwe stijlvolle clamshell, de T707. Het toestel werd aangekondigd door tennisster en stijlicoon Maria Sharapova. Het toestel zal in het tweede kwartaal in de winkels liggen.


 

Lichteffecten

De Sony Ericsson T707 is een slank designtoestel met opvallende lichteffecten. Zo licht het toestel op als er wordt gebeld en kunnen de lichtinstellingen gepersonaliseerd worden. Ook heeft het toestel de functie ‘Gesture Control’ waarmee het geluid uitgeschakeld kan worden door met de hand over het toestel te bewegen. Met hetzelfde gebaar zet je de wekker op snooze.

Tweede kwartaal

De T707 heeft een intern display van 2,2 inch, een 3.2 megapixel camera, een FM-radio en een Bluetooth aan boord. Verder is er een webbrowser aanwezig en UMTS- en HSDPA-ondersteuning. De T707 is vanaf het tweede kwartaal van 2009 beschikbaar in de kleuren Mysterious Black, Spring Rose en Lucid Blue, de adviesprijs is nog niet bekend.


Bekijk hier de video van de T707:
 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Apple iPhone 6 16GB Black Refurbished

Apple iPhone 6 16GB Black Refurbished

 
Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

 
Huawei Mate 10 Lite Black

Huawei Mate 10 Lite Black

 
Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.