‹ Alle nieuwsberichten

Nieuw in abonnementenland: mei

Nieuw in abonnementenland: mei

Wat is er nieuw en wat kan er verwacht worden? We houden je iedere maand op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in abonnementenland, met deze keer de nieuwtjes van de maand mei.

Dubbel Dubbel Weken bij Ben

In mei ben je extra voordelig uit bij Ben tijdens de Dubbel Dubbel Voordelig weken. De provider verdubbelt namelijk alle bundels! Je krijgt dus twee keer zoveel, voor dezelfde prijs. Zo zijn de bundels met 100 en 300 minuten en sms’jes vergroot naar 200 en 600 minuten en sms’jes. Ook blijft de optie voor onbeperkt bellen en sms’en beschikbaar. Daarnaast ontvang je deze maand dubbel zo veel data, waarbij je kiest uit 1000, 2000, 3000 en 5000 MB. Tijdens de Ben Dubbel Dubbel Voordelig weken ontvang je de extra bundel voor 4G-internet bovendien helemaal gratis! Daarnaast zijn de iPhone SE, Huawei P9 Lite, Samsung Galaxy A3 (2017), Sony Xperia X en heel veel andere toestellen deze maand extra voordelig geprijsd in combinatie met Actieknaller-abonnementskorting.

Voordelig Vodafone

Bij Vodafone ontvang je deze maand flink veel voordeel, oplopend tot meer dan 40% maandelijkse korting! Zo schaf je een tweejarig Red Essential abonnement met onbeperkt bellen en sms’en en 1500 MB al aan voor €25 per maand. Daarbij maak je gratis gebruik van je belminuten en MB’s in de rest van de EU, dat is gewoon Part of the Deal. Combineer je je mobiele Vodafone-abonnement met digitale TV en internet van Ziggo, dan heb je automatisch recht op Non-Stop Gratis Extra’s. Het voordeel bestaat standaard uit gratis verdubbeling van je data, een Ziggo TV-pakket naar keuze en het Veilig Online Pakket. Kies je voor een Smart-, Red- of Black-abonnement van Vodafone, dan krijg je bovendien €5 korting per maand! Kijk voor meer informatie op Belsimpel.nl/Vodafone-Non-Stop.

T-Mobile Samen

Sinds kort is het mogelijk om op Belsimpel.nl te kiezen voor een T-Mobile Samen-abonnement, maar wat houdt dit precies in? Met T-Mobile Samen krijg je maandelijks korting op je abonnement als je een groep aanmaakt met familie, vrienden, collega’s, teamgenoten of je buurman met een T-Mobile abonnement. Je bepaalt dus helemaal zelf met wie je een groep vormt! Hoeveel korting je krijgt hangt af van het type abonnement en de grootte van je groep en kan oplopen tot wel €5 maandelijkse korting. Kijk voor de voorwaarden op Belsimpel.nl/T-Mobile-Samen. Bij T-Mobile zit je deze maand sowieso goed: je schaft onder andere de Samsung Galaxy S8 (Plus) en de splinternieuwe Sony Xperia XZ Premium aan in combinatie met introductiekorting!

Is er deze maand een actie die helemaal aansluit bij je wensen? Check het op Belsimpel.nl en bestel direct je nieuwe abonnement of verlenging, met toestel of Sim Only bij ons!

Meer nieuws over: