‹ Alle nieuwsberichten

Vanaf nu te bestellen bij Belsimpel.nl: de Lumigon T3!

Vanaf nu te bestellen bij Belsimpel.nl: de Lumigon T3!

Vanaf vandaag vind je de Scandinavische Lumigon T3 in verschillende kleuren op onze website. Kenmerkend aan het toestel zijn onder andere zijn premium afgewerkte behuizing en het strakke design. Lees hier alles over deze nieuwkomer!

Uitstekende camera’s

De Lumigon T3 beschikt over maar liefst drie camera’s! De opvallendste camera is de Nightvision-variant. Met deze camera maak je gemakkelijk duidelijke foto’s in het donker dankzij de geïntegreerde infraroodtechnologie. De andere camera aan de achterkant beschikt over 13 megapixels. Hiermee maak je scherpe foto’s en maak je video’s in een 4K-resolutie.

Ook de camera aan de voorkant van het toestel is bijzonder: deze beschikt namelijk over een flitser. Dat betekent dat je ook (groeps-)selfies kunt maken op een donker feestje. Omdat dit een 5-megapixelcamera is, zijn je foto’s ook nog eens erg scherp.

Indrukwekkende specificaties

Een bijzondere feature van de Lumigon T3 is BackTouch. Dit betekent dat de achterkant van het toestel gedeeltelijk aanraakgevoelig is. Hiermee kun je bijvoorbeeld door webpagina’s of je galerij scrollen. Ook kun je, door op de achterkant te tikken, snel een selfie maken. Wanneer je het toestel vast hebt om een selfie te maken, rusten je vingers sowieso al op deze plek. Handig!

Een andere opvallende feature is de ActionKey. Aan deze fysieke knop aan de zijkant van het toestel kun je zelf een actie naar keuze koppelen. Open zo bijvoorbeeld je camera, WhatsApp of zaklamp extra snel!

Het toestel is voorzien van maar liefst 128GB geheugen, waardoor je al jouw belangrijke documenten, foto’s en video’s altijd bij je hebt. Beveiliging staat hoog in het vaandel bij de fabrikant en dat uit zich in de snelle vingerafdrukscanner die op de voorkant van de 3T te vinden is. Daarnaast is er ook een speciale softwarematige kluis aanwezig, waarin al jouw persoonlijke documenten veilig zijn. Daarnaast kun je het toestel ook gebruiken als afstandsbediening, met de ingebouwde infraroodsensor.

Strak design ook te bewonderen in het Lumigon D2-Dock

De Lumigon T3 is vervaardigd van stainless steel en gehard glas. Hierdoor heeft het toestel een mooie, premium uitstraling. Het toestel is bij ons in vier kleuren te verkrijgen: simplistisch zwart, stijlvol wit, vrolijk oranje en blinkend zilver. Tijdelijk krijg je bij aanschaf van een Lumigon T3 een Lumigon D2-Dock cadeau! Ook in het oplaadstation komt het strakke Scandinavische design weer naar voren. Zo laadt je je telefoon stijlvol op!

Meer nieuws over: