‹ Alle nieuwsberichten

De leukste apps van dit moment | Mei 2017

De leukste apps van dit moment | Mei 2017

Deze week vind je in het appoverzicht weer de leukste games en handigste apps! Je vindt hier onder andere een app die kan voorspellen hoe je eruit ziet als je 70 bent én een app die het maken van afspraken met vrienden vergemakkelijkt. 

Ampere

Heb jij ook wel eens het idee dat je toestel met één bepaalde oplader sneller is opgeladen dan met de andere? Dat kan kloppen. Met Ampere vind je makkelijk uit welke oplader het beste werkt voor jouw telefoon. Ook kan de app bekijken hoe snel je accu weer leegloopt. Zo pak je voortaan altijd het goede oplaadkabeltje!

Beschikbaar op: Android.

Prijs: Gratis en een PRO-versie die je in de app kunt aankopen.

Leo’s Fortune

Leo is een grappig pluizenbolletje met een grote snor. Een dief heeft zijn goud gestolen, maar dappere Leo gaat niet bij de pakken neer zitten! De onzorgvuldige dief heeft namelijk stukjes goud achtergelaten en door deze te volgen kom je (hopelijk!) uiteindelijk bij de dieven en je goud terecht. Opvallend aan de game zijn de mooie graphics. Zeker het downloaden waard!

Beschikbaar op: Android, iOS, Windows Phone.

Prijs: €5,49 in de Play Store, €4,99 in de App Store en €4,99 in de Windows Store.

FaceApp

Momenteel heerst er een ware hype rond deze app, het kan dan dus ook zijn dat je deze meerdere keren op sociale media bent tegengekomen. Met deze app kun je een foto van je eigen hoofd, of dat van iemand anders, bewerken. De app kan bijvoorbeeld laten zien hoe een man eruit zou zien als vrouw, of andersom. Benieuwd hoe je eruit ziet als je ouder bent? Of hoe je eruit zou zien als schattige baby? Het aanpassen van je leeftijd is voor FaceApp geen probleem. Misschien wel de grappigste functie is die waarmee je een lach kunt toevoegen aan de foto. Als je tevreden bent met de aanpassingen kun je de foto’s samenvoegen in een collage.

Beschikbaar op: Android, iOS.

Prijs: Gratis, in-app aankopen.

Stick Hero

Stick Hero is ontwikkeld door Ketchapp, volgens de Google Play Store een ‘Topontwikkelaar’. Dat klinkt in ieder geval veelbelovend! Stick Hero is een leuke game, die geschikt is om af en toe eventjes te spelen. Waar de game redelijk makkelijk begint, wordt het elk level toch iets moeilijker: zo blijft de uitdaging bestaan. Leid je ninja door verschillende werelden door stokken te leggen over ravijnen en krijg extra punten door onderweg watermeloenen te raken. Maar kijk uit! Wanneer je stok niet lang genoeg is, valt je ninja in de afgrond…

Beschikbaar op: Android, iOS, Windows Phone.

Prijs: Gratis, in-app aankopen.

Datumprikker

Zó herkenbaar: je wil met een groep vrienden wat afspreken, maar zodra je een dag en een tijd voorstelt, geven de eersten al aan dat ze dan niet kunnen. Datumprikker biedt hier een handige uitkomst. Maak zelf een nieuwe afspraak aan door zelf een locatie in te voeren of laat je inspireren door de suggesties die de app biedt. Vervolgens kies je een omslagfoto en voeg je diverse data toe aan de agenda waarop de afspraak plaats zou kunnen vinden. Alle genodigden kunnen vervolgens per voorstel kiezen of ze dan wel of niet kunnen. Ook is er de mogelijkheid om aan te geven dat je eventueel wel beschikbaar bent, maar dat het voor jou niet heel erg goed uitkomt. De app geeft vervolgens een overzicht van de data waarop de meeste mensen kunnen. Handig!

Beschikbaar op: Android, iOS.

Prijs: Gratis

Meer nieuws over: