‹ Alle nieuwsberichten

Tijdelijk €50,- cashback bij aanschaf van de Acer Liquid Z6 Plus Grey!

Tijdelijk €50,- cashback bij aanschaf van de Acer Liquid Z6 Plus Grey!

De Acer Liquid Z6 Plus Grey is een fantastische midrange-smartphone. Door het strakke design en de metalen behuizing is dit toestel bovendien een echte eye-catcher. Tijdelijk krijg je €50,- cashback bij aanschaf van deze prachtige smartphone!

Krachtige accu en een haarscherp scherm

Met de Acer Liquid Z6 Plus Grey hoef je niet bang te zijn dat je het toestel halverwege de dag opnieuw op hoeft te laden: het toestel beschikt namelijk over een accu van maar liefst 4080 mAh! Hierdoor ben je de hele dag bereikbaar. Verder beschikt het toestel over een krachtige processor. Dit betekent dat apps op het toestel snel werken. Door de 3GB aan werkgeheugen kun je met de Acer Liquid Z6 Plus Grey bovendien zonder problemen multitasken en wisselen tussen verschillende apps.

Met het 5,5-inchscherm is de Liquid Z6 Plus Grey ook erg geschikt om video’s mee af te spelen of te gamen. Erg handig voor onderweg! Met een schermresolutie van 1920x1080 pixels speel je deze video’s ook nog eens in haarscherpe kwaliteit af: zo ontgaat je geen detail!

Scherpe Camera’s

De Acer Liquid Z6 Plus Grey is uitgerust met twee scherpe camera’s. De camera aan de achterkant beschikt over 13 megapixels: zo heb je dus altijd een goede camera bij de hand. Met de duoflitser aan de achterkant zijn je foto’s bovendien nooit onderbelicht. De autofocus zorgt er tegelijkertijd ook voor dat jouw foto’s altijd zo scherp mogelijk zijn. Ook voor het maken van selfies ben je bij de Acer Liquid Z6 Plus Grey aan het goede adres: deze maak je gemakkelijk met de 5-megapixelcamera aan de voorkant van het toestel.

Tijdelijk €50 cashback!

Bij aanschaf van de Acer Liquid Z6 Plus Grey krijg je tijdelijk €50,- cashback! De actie is ook geldig in combinatie met een abonnement. De actie is geldig tot en met 31 juli 2017, daarna heb je nog tot en met 15 augustus de tijd om je cashback aan te vragen. Je kunt je cashback hier aanvragen. Veel plezier van je nieuwe toestel!

Meer nieuws over: