‹ Alle nieuwsberichten

Tijdelijk heel veel extra's én cashback bij de Alcatel Idol 4 Plus!

Tijdelijk heel veel extra's én cashback bij de Alcatel Idol 4 Plus!

Tijdelijk ontvang je bij aanschaf van een Alcatel Idol 4 Plus een VR-bril, JBL headset, cover én €50 cashback! Ook maak je nog eens kans op twee VIP-arrangementen tijdens de Formule 1 van Spa Francorchamps. Hier praten we je bij over deze aantrekkelijke actie van Alcatel. 

De Idol 4 Plus

Het nieuwe Alcatel-toestel beschikt over veel handige functies. Zo bevindt zich aan de zijkant van het toestel de zogenaamde ‘Boom Key’. Dit is een knop waar je zelf een app aan kunt koppelen die opent wanneer je op de knop drukt. Wanneer de telefoon op stand-by staat open je met twee keer klikken in een mum van tijd de camera, door de knop langer ingedrukt te houden maakt de telefoon meerdere foto’s achter elkaar.

Met behulp van de Boom Key én de 13-megapixelcamera met LED-flitser mis je dus nooit een belangrijk moment! De camera aan de voorkant beschikt over 8 megapixels waarmee je superscherpe (groeps)selfies maakt. Verder is de telefoon uitgerust met stereospeakers aan de voor- en achterkant van het toestel, zo hoef je nooit meer speakers mee te nemen! De Alcatel Idol 4 ligt ook nog eens perfect in de hand: dit komt door het elegante, ultraplatte design dat is samengesteld van glas en metaal.

Virtual Reality

Volg jij de trend van Virtual Reality, afgekort VR, al? Door middel van een bril waan jij je in een andere wereld! Tijdelijk krijg je bij aanschaf van de Alcatel Idol 4 Plus een gratis VR-bril meegeleverd! Omdat dit toestel over een door Alcatel ontwikkelde app beschikt waarin je VR-content kunt downloaden heb je de keuze uit veel verschillende games en andere VR-apps. Stop de Idol 4 Plus in de VR-bril en je bent klaar voor de ultieme Virtual Reality-ervaring!

Nóg meer extra’s!

Naast een VR-bril ontvang je nóg meer extra’s bij aanschaf van de Idol 4 Plus! Zo krijg je een professionele JBL headset waarmee je je muziek in scherpe kwaliteit beluistert. De bijgeleverde cover zorgt er bovendien voor dat je toestel ook beschermd wordt tegen krassen, vallen en stoten. Daarnaast maken echte fans van Max Verstappen en Formule 1 ook nog eens kan som de Grand Prix van 27 augustus als een VIP bij te wonen! Hier vind je een uitgebreide beschrijving van de actie.

Nog aan het twijfelen? Naast al deze extra’s krijg je ook nog eens €50 cashback op de Alcatel Idol 4 Plus! De actie is geldig tot en met 30 juni 2017. Daarna heb je ook nog twee weken de tijd om je cashback te claimen via www.idol4cashback.nl. Veel plezier van je nieuwe toestel!

Meer nieuws over: