‹ Alle nieuwsberichten

Win een VIP-arrangement naar de Formule 1 van Spa Francorchamps!

Win een VIP-arrangement naar de Formule 1 van Spa Francorchamps!

Fan van Max Verstappen en Formule 1, koop dan nu een Alcatel-toestel! Dan maak je kans de actie van dichtbij te zien, tijdens de Grand Prix op Spa-Francorchamps op 27 augustus!

Zit jij ook regelmatig voor de buis om Max Verstappen in zijn Formule 1-bolide over het asfalt te zien scheuren? Zou jij Max en de andere toppers uit de Formule 1 ook wel eens live in actie in willen zien? Dit is nu mogelijk! Bij aanschaf van een Alcatel-toestel maak je namelijk kans op een compleet verzorgd VIP-arrangement voor twee personen, tijdens de Formule 1-race op 27 augustus op Spa-Francorchamps!

Het arrangement liegt er niet om. Het zijn namelijk twee VIP-kaarten voor de Grand Prix, waar je kans op maakt. Hierbij horen zitplaatsen in de eerste bocht van het circuit: je zit dus met je neus op het spektakel! Verder is de trip volledig verzorgd met hapjes en drankjes voor en na de race, twee vervoersbewijzen vanaf Utrecht en daarnaast ook nog eens €50 zakgeld. Een fantastische dag weg dus! Dus grijp je kans om het gehele Formule 1-spektakel vanaf de mooiste zitplaatsen mee te maken!

Alcatel-toestellen zijn erg scherp geprijsd en met deze actie dus nog aantrekkelijker! Hier vind je een overzicht van alle Alcatel-toestellen die je bij Belsimpel.nl kunt kopen.

Toestellen die meedoen aan de Formule 1-actie zijn: PIXI 4 (4), PIXI 4 (5), PIXI 4 (6), POP 4, POP 4 Plus (move edition), IDOL 4 en IDOL 4 Plus. Het enige wat je hoeft te doen is tussen 15 februari en 1 augustus 2017 een van deze Alcatel-toestel aanschaffen. Daarna vul je het formulier hier in en upload je daarbij je aankoopbewijs.

Meer nieuws over: