‹ Alle nieuwsberichten

Weten wat ons zo enthousiast maakt over de Sony Xperia XZs?

Weten wat ons zo enthousiast maakt over de Sony Xperia XZs?

Eind februari werd de Sony Xperia XZs gepresenteerd op het Mobile World Congress: dé plek voor fabrikanten om hun nieuwe vlaggenschepen te presenteren. Wat maakt deze opvolger van de populaire Xperia XZ, zo bijzonder?

Haarscherpe foto’s en video’s

De camera aan de achterkant van de Sony Xperia XZs beschikt over maar liefst 19 megapixels! Je bent dus verzekerd van haarscherpe foto’s, waar je ook bent. Een andere zeer bijzondere feature van de Xperia XZs is de mogelijkheid om 960 frames per seconde te filmen. Ja, je leest het goed, dat is dus per seconde! Hierdoor maak je prachtige Super Slow Motion video’s zodat jou geen detail ontgaat!

De camera aan de achterkant is bovendien ook nog eens uitgerust met een duoflitser, optische beeldstabilisatie en autofocus: zo zijn je foto’s altijd goed gelukt. Wanneer je niet in Super Slow Motion filmt, film je standaard in 4k-kwaliteit. De camera aan de voorkant van het toestel beschikt nog eens over 13 megapixels. Hier kun je dus prachtige, heldere selfies mee maken.

Goed ontworpen en uitzonderlijk geluid

Je merkt meteen dat er veel aandacht is besteed aan het ontwerp van dit toestel. Sony is de enige fabrikant die de vingerafdrukscanner in de homeknop aan de zijkant van het toestel verwerkt, waardoor de voorkant een extra strak design heeft. Bovendien is het toestel spatwater- en stofdicht en dus minder kwetsbaar. De behuizing is gemaakt van Alkaleido-metaal, een premium materiaal met een chique uitstraling dat prettig aanvoelt in je hand.

De Xperia XZs ondersteunt high resolution audio. Bij dit bestandsformaat wordt het geluid minimaal gecomprimeerd, waardoor geen enkel detail verloren gaat. Je hebt daardoor dus een extra rijke geluidservaring.

Ook enthousiast geworden?

Je kunt de Sony Xperia XZs natuurlijk bestellen bij Belsimpel.nl. Wil je de Sony Xperia XZs nog even op je gemak in het echt bekijken? Dit kan in onze winkels! Ook vind je hier een uitgebreide lijst met specificaties én een duidelijke beschrijving.

Hieronder zie je hoe onze toestelspecialist Kris de XZs beoordeelt:

Meer nieuws over: