‹ Alle nieuwsberichten

Tijdelijk cashback op de Moto G4!

Tijdelijk cashback op de Moto G4!

De Motorola Moto G4 is alweer de vierde generatie van de populaire Moto G-familie. Wanneer je het toestel nu bestelt krijg je tijdelijk €30 retour op je aankoopbedrag. Zo wordt de prijs-kwaliteitverhouding nóg scherper!

Deze telg uit de Moto G-familie heeft een 5.5-inchscherm met een resolutie van maar liefst 1920x1080 pixels! Dat betekent dat je foto’s en video’s in full-HD kwaliteit kunt bekijken. De mooiste foto’s maak je met de 13-megapixelcamera aan de achterkant van de Moto G4. Deze beschikt onder andere over autofocus en optische beeldstabilisatie: zo zijn je foto’s altijd scherp! Ook bij weinig licht maakt deze camera heldere foto’s met behulp van de dual-LED-flitser. Met de 5-megapixelcamera aan de voorzijde van het toestel maak je bovendien de mooiste selfies.

Ook het strakke design van de Moto G4 valt op: de camera en flitser zijn stijlvol onder elkaar geplaatst aan de achterkant van het toestel. De batterij vind je aan de binnenkant: met een accucapaciteit van 3000 mAh hoef je je geen zorgen te maken dat je halverwege de dag met een lege batterij zit!

Naast een strak uiterlijk, goede camera’s en een krachtige batterij levert de Moto G4 ook nog eens uitstekende prestaties. Het toestel beschikt namelijk over een Snapdragon 617 processor die ervoor zorgt dat je games speelt zonder dat deze haperen. Met de 2GB aan intern geheugen wissel je bovendien gemakkelijk tussen verschillende apps. De Moto G4 wordt standaard geleverd met 16GB opslagruimte, maar als je nóg meer geheugen nodig hebt breid je dit gemakkelijk uit met een microSD-kaartje.

Bestel de Moto G4 nu en krijg €30 cashback!

Tijdelijk krijg je tot €30 cashback op je aankoopbedrag wanneer je de Moto G4 aanschaft vóór 30 juni 2017. Twijfel dus niet en wees er snel bij! Als je de Moto G4 na 14 april hebt aangeschaft kun je je cashback hier aanvragen, het toestel zelf vind je hier. Veel plezier van je nieuwe telefoon!

Meer nieuws over: