‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel.nl lanceert datacoach-app: In Control!

Belsimpel.nl lanceert datacoach-app: In Control!

Vandaag lanceert Belsimpel.nl zijn eerste app: In Control. Deze gratis app houdt je verbruik bij en coacht je om binnen je bundels te blijven. Zo krijg je grip op je abonnement en blijf je In Control!

De functionaliteit van In Control is uitgebreid en verplaatst naar de Belsimpel App. Download hem gratis voor Android of iOS!

Tegenwoordig kunnen we smartphones en abonnementen bijna niet meer uit ons leven wegdenken. Altijd en overal bereikbaar zijn is hartstikke handig, maar wat als je over je bundel gaat en onverwachte kosten hebt? Dat is niet zo fijn. Met In Control krijg je jouw eigen coach die je helpt om grip op je bundels te krijgen. 

Wat doet In Control precies?

In Control is een app die je verbruik meet. Hierdoor weet je precies wat je nog over hebt en of je rustig aan moet doen of juist gas bij kunt geven. Waar het bij andere verbruiksapps ophoudt bij het doen van metingen, gaat In Control verder: je krijgt je eigen datacoach! Deze coach waarschuwt je als je bundel bijna op is en geeft je daarnaast slimme tips en persoonlijk advies.

iPhoned: "In Control is een robuuste datamanager, die alle gegevens op een behapbare, overzichtelijke manier presenteert"

Objectief en nauwkeurig

De In Control-app meet je verbruik op je toestel zelf. Hierdoor zijn de metingen objectief en altijd up-to-date. Verbruiksapps van providers halen de info meestal eens in de zoveel tijd op van een server, waardoor ze vaak achterlopen en niet nauwkeurig zijn. In Control is onafhankelijk van de provider en de metingen zijn altijd real-time. Met de app kun je inloggen bij je provider, zodat je de metingen naast elkaar kunt zetten.

 

 

 

 

 

 

 

Je eigen datacoach

De app heeft een datacoach, zodat je altijd op de hoogte bent van je verbruik. Zelf heb je misschien niet altijd door hoe lang je nog met je bundel moet doen of hoeveel tegoed je nog hebt, daarom houdt je coach dat voor je in de gaten. Hij rekent uit wat je per dag kunt gebruiken en stuurt je een bericht als je dit dagbudget hebt bereikt. Dit budget past hij aan naarmate de maand vordert. Hierdoor kun je optimaal genieten van je bundel en gaat je tegoed er niet in één week al doorheen.

Altijd op de hoogte

Om te zorgen dat je ook op de hoogte bent, stuurt je coach je meldingen. Je kunt zelf kiezen wanneer je berichten wilt ontvangen. Afhankelijk van jouw verbruik geeft je coach ook nog extra informatie. Weet jij bijvoorbeeld wat je met 1 MB kunt doen? Of wat je beter niet kunt doen als je bundel bijna op is? De datacoach legt het allemaal aan je uit.

Stel daarnaast handige widgets in en heb in één oogopslag inzicht in je verbruik, zelfs zonder de app te openen. Je coach deelt ook awards uit bij het behalen van bepaalde achievements. Gebruik je bijvoorbeeld weinig data op zondag? Dan heb je de Lazy Sunday-award verdiend. Spaar ze allemaal!

Androidworld: "De verbruiksgegevens voor de verschillende bundels geven een eenvoudig maar overzichtelijk beeld van het verbruik over diverse tijdsbestekken."

Persoonlijk advies

Wanneer je toe bent aan een nieuw abonnement of toestel, geeft de In Control-app je een persoonlijke aanbeveling. Deze aanbeveling is speciaal voor jou op maat gemaakt en gebaseerd op je verbruik en je huidige toestel. Zo kun je een hoop extra kosten besparen!

Download de app gratis

iPhoned geeft de app een 7,5. Androidworld beschrijft dat het een overzichtelijk app is, met als belangrijk onderscheidend element dat alle gegevens automatisch worden ingeladen, waardoor je niks handmatig in hoeft te voeren. Kijk voor meer informatie op de website van In Control. Wil je de app zelf uitproberen? Dat kan vanaf vandaag! Je downloadt de app gratis in de App Store voor iOS en in de Play Store voor Android.

Get it on Google Play

Meer nieuws over: