‹ Alle nieuwsberichten

Nieuw in abonnementenland: april

Nieuw in abonnementenland: april

Wat is er nieuw en wat kan er verwacht worden? We houden je iedere maand op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in abonnementenland, met deze keer de nieuwtjes van de maand april.

T-Mobile Introductie Actie: de Samsung Galaxy S8

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat de nieuwe vlaggenschepen van Samsung afgelopen week gepresenteerd zijn: de Samsung Galaxy S8 en de Samsung Galaxy S8+. Ook bij Belsimpel schaf je dit nieuwe toptoestel voordelig aan. Zo komt T-Mobile met een speciale introductie actie: je krijgt maandelijkse korting op je abonnement als je kiest voor de S8(+) met een van de T-Mobile GO-abonnementen. Je hebt de gloednieuwe S8 met GO Next al in huis voor slechts €47,50 per maand zonder bijbetaling! Met GO Next bel en sms je onbeperkt en ontvang je bovendien 5000 MB om te internetten in Nederland én de rest van de EU. Ook bij de andere T-Mobile GO-abonnementen ontvang je i.c.m. de Samsung Galaxy S8(+) introductiekorting. Ken je andere mensen met een abonnement van T-Mobile? Dan kom je in aanmerking voor nóg meer korting als je je aanmeldt voor T-Mobile Samen groep!

Nieuwe Ben Actieknallers

Bij Ben haal je deze maand nóg meer plezier uit je budget! De provider heeft namelijk een aantal nieuwe Actieknallers toegevoegd: de Huawei P9 en Samsung Galaxy A5 (2017). De Ben Actieknallers zijn speciaal geselecteerde toestellen in combinatie met abonnementen, die perfect aansluiten bij de mogelijkheden van de telefoon. Bovendien krijg je op deze Actieknallers extra korting op je maandelijkse factuur en ben je nog voordeliger uit. Zo schaf je de Huawei P9 al aan met 100 minuten en 5000 MB voor slechts €32,- per maand! Naast de nieuwe actieknallers, heeft Ben nog Voor razendsnel internet zit je ook goed bij Ben: je maakt gebruik van het stabiele en betrouwbare netwerk van T-Mobile, dat bovendien als beste getest is van Nederland! Daarbij komt dat de extra bundel met supersnel 4G-internet deze maand is afgeprijsd naar slechts €1,50 per maand.