‹ Alle nieuwsberichten

De leukste apps van dit moment | April 2017

De leukste apps van dit moment | April 2017

Deze maand in het appoverzicht: een nieuwe lading games waar je lang zoet mee bent, een app die op je mobiel zitten in een groep gezellig maakt en een app die van jou een echte schatzoeker maakt! Daarnaast nog twee apps je leven een stuk makkelijker maken. Wij vertellen je er alles over!

Plants vs. Zombies™ Heroes

Al 8 jaar is het welbekende game Plants vs. Zombies zeer populair. Nu komen de makers met een verfrissende nieuwe app. Plants vs. Zombies Heroes geeft je een hoop nieuwe uitdagingen en veel keuze in hoe jij de strijd aan wilt gaan!

Verzamel alle verschillende soorten Heroes en ontdek welke ongelooflijke superkrachten zij hebben. Bedenk verschillende strategieën, bouw je eigen team en ga op zoek naar de beste combo’s. Wanneer je vertrouwen hebt in de bemanning die jij gekozen hebt, ben je klaar om het in real-time op te nemen tegen andere spelers. Het mooiste: je hoeft voor deze game niets te betalen!

Beschikbaar op: AndroidiOS

Chicken Scream

Als je je je Flappy Bird nog kan herinneren weet je dat een beetje frustratie in een game best wel goed kan zijn. Chicken Scream is hét nieuwe spel in dit genre en is op weg om één van de populairste apps van de komende tijd te worden. Wat deze game speciaal maakt? Je vingers zijn niet nodig, je speelt door te schreeuwen!

In het spel moet je een kip besturen. Dit doe je door te variëren in het geluidsvolume wat de microfoon van je telefoon opvangt. Je moet je kip over allemaal eilandjes navigeren en obstakels vermijden. Door muntjes te verzamelen krijg je punten. Je highscore kun je vergelijken met spelers over heel de wereld!

Beschikbaar op: AndroidiOS

Half a minute

Iedereen kent het wel, je spreekt af met wat mensen en op gegeven moment is de gespreksstof op. ‘Half a Minute’ is hier de perfecte oplossing voor. Met deze leuke game, gebaseerd op het populaire bordspel ‘30 seconds’, probeer je in teams door middel van kennis en slimme tactieken van elkaar te winnen.

Je speelt het spel met minimaal vier spelers, maar er kunnen oneindig veel meer mensen meedoen. De bedoeling is dat ieder teamlid binnen dertig seconden vier, vijf of zes begrippen omschrijft. Het is dan aan de rest om in ruil voor punten erachter te komen welke begrippen dit zijn. Dit spel is erg gezellig en levert gegarandeerd hilarische momenten op. Let wel op: een halve minuut is erg kort dus wees creatief!

Beschikbaar op: AndroidiOS

Geocaching

Deze app neemt je mee op een avontuur en maakt je tot een echte schatzoeker! De app laat met behulp van je GPS zien waar je caches (schatten) kunt vinden. Dit is meestal een waterdichte doos, logboek of ander object dat door een ander verstopt is. Er zijn ook vaak leuke voorwerpen als wegwerpcamera’s te vinden.

Omdat andere mensen de locaties van de caches zelf bepalen, is er een grote kans dat je op een mooie plek uitkomt die je misschien nog niet eerder gezien hebt. Zelfs in je eigen woonplek! Aangezien er verspreid over 185 landen miljoenen doosjes zijn verstopt, kun je overal ter wereld schatjagen en vind je ongetwijfeld plekken die je anders nooit had gezien.

Beschikbaar op: AndroidiOS

Soundhound

Soundhound is een zeer populaire app waarmee je nooit meer leuke nummers vergeet en altijd kunt achterhalen welk nummer er wordt gedraaid. Soundhound gebruikt je microfoon om muziek op te nemen en met deze informatie de juiste titel en artiest opzoekt. Zo kun je er dus snel achter komen hoe dat liedje op de radio of in de bar heet, en de naam opslaan om het later weer terug te kunnen luisteren. Je kunt tegenwoordig zelfs handsfree, met behulp van stemherkenning, de app laten luisteren.

Dat is echter niet alles wat deze wonderapp kan doen. Als je een liedje in je hoofd hebt maar niet op de naam kunt komen, hoef je het alleen te zingen of neuriën en Soundhound komt erachter wat de naam is. Je kunt de app zelfs de tekst van een nummer synchroon met de muziek mee laten lopen!

Beschikbaar op: AndroidiOS

Tikkie

Geld terugvragen als je wat voorgeschoten hebt aan vrienden kan af en toe best lastig en moeizaam zijn. Door Tikkie is dat verleden tijd! Met deze app betalen je vrienden jou zonder moeite terug via WhatsApp, Messenger of sms. Tikkie werkt met alle banken, dus iedereen kan er gebruik van maken. Superhandig!

Omdat Tikkie iDeal gebruikt voor betalingen kan iedereen met zijn eigen bank-app betalen in een vertrouwde omgeving. Nog een voordeel daarvan is dat je niet eens transactiekosten betaalt. Bovendien gebruikt Tikkie je gegevens alleen voor het sturen van betaalverzoekjes. Hartstikke veilig dus.

Beschikbaar op: AndroidiOS