‹ Alle nieuwsberichten

De leukste 1 aprilgrappen van dit jaar

De leukste 1 aprilgrappen van dit jaar

Zoals elk jaar pakten verschillende grote bedrijven weer groots uit op 1 april. Waar het voorheen vaak nog bleef bij een grapje op de dag zelf, is er nu al lang vooruit gewerkt aan verschillende grappen. We zetten de leukste 1 aprilgrappen voor je op een rijtje, ben jij erin getrapt?

Snapchat

Snapchat heeft dit jaar meerdere mensen in de maling genomen. Waarschijnlijk is het je niet ontgaan dat veel apps de laatste tijd functies toevoegen die sterke vergelijkingen tonen met Snapchat, zoals Instagram en WhatsApps stories. Dit is Snapchat zelf ook niet ontgaan en dat is waarschijnlijk ook de reden dat ze in hun eigen filters de interface van Instagram hebben toegevoegd! Deze functie was alleen beschikbaar op 1 april maar lijkt ons toch een duidelijke boodschap naar Instagram: jij kopieert ons, wij kopiëren jou!

Google

Google heeft dit jaar flink uitgepakt met een reeks aan 1 aprilgrappen. Omdat het er zo veel zijn, hebben we de leukste twee voor je geselecteerd:

Google Gnome

Deze aanvulling op Google Home helpt je nu ook buiten met al je taken! Bekijk de hilarische video

Google Wind

Voor deze grap heeft het Nederlandse Google team zelfs Armin van Buuren weten te strikken (die zijn lachen amper kan inhouden!). Google Wind maakt het mogelijk om met windmolens bewolking weg te blazen om zo te voorkomen dat het gaat regenen! De introductievideo van Google Wind willen we je zeker niet onthouden:

Motorola RAZR Mod

De Motorola RAZR was hét toestel dat je gewoon moest hebben. In 2005 dan. Deze uitklaptelefoon is inmiddels een beetje gedateerd en daarom door veel mensen ingeruild voor een smartphone. Maar niet getreurd voor alle mensen die het toestel missen: de RAZR komt terug als een Motorola Mod! Of toch niet..? Waar Moto Malaysia vrijdag op hun facebookpagina nog de nieuwe Mod aankondigde, onthulden ze zaterdag dat het hier ging om een 1 aprilgrap. Wat vind jij: was het een geslaagde grap of lag het er hier te dik bovenop dat het om een 1 aprilgrap ging?

Netflix

Speciaal voor 1 april liet Netflix alvast een sneak peak voor ‘Netflix Live’ zien. In deze ‘livestream’ zien we de Canadese acteur Will Arnett verschillende objecten beschrijven, zoals een broodrooster. Inmiddels zien we op Netflix dat ‘Netflix Live’ gecanceld is, maar een goede grap was het zeker! Zou jij Netflix Live weer terug willen zien?

OnePlus

Telefoonfabrikant OnePlus heeft een energiedrankje gelanceerd waarmee je je lichaam net zo snel kan opladen als een OnePlus toestel. Zo heb je na het drinken van één blikje weer genoeg energie voor de rest van de dag, ideaal als je moe bent! Het was natuurlijk een 1 aprilgrap, maar OnePlus heeft wel daadwerkelijk blikjes energiedrank uitgedeeld in de straten van Londen!

T-Mobile

Met een knalroze onesie (ja je leest het goed, onesie!) wil T-Mobile de wereld gaan veroveren. Of toch niet..? Omdat de onesie zich om je hele lichaam bevindt meet hij álle bewegingen die je maakt terwijl hij ook nog eens supercomfortabel is. Met 4G-nanofibers loop je letterlijk ín T-Mobiles snelste netwerk en ben je een lopende hotspot. Bekijk de volledige video hier:

Meer nieuws over: