‹ Alle nieuwsberichten

Apple presenteert rode iPhone 7 en verdubbelt opslag iPhone SE

Apple presenteert rode iPhone 7 en verdubbelt opslag iPhone SE

Apple biedt nieuwe kleur iPhone aan en verandert de opslagvarianten van de iPhone SE, waardoor je meer krijgt voor dezelfde prijs!

Apple heeft de (Product)Red lijn met twee nieuwe producten uitgebreid. Vanaf 24 maart zijn zowel de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus in de stijlvolle rode kleur verkrijgbaar. Met deze rode iPhone 7 wordt de tienjarige samenwerking tussen Apple en het Wereldfonds gevierd. De lijn is namelijk in het leven geroepen om geld in te zamelen voor projecten van het Wereldfonds om hiv/aids te bestrijden.

Deze samenwerking begon met het aanbieden van een rode variant van de iPod Nano. In de tussentijd heeft Apple de productlijn uitgebreid onder andere de iPod Touch en de iPod Shuffle. Daarnaast werden ook accessoires als hoesjes, koptelefoons en bluetooth speakers in de rode kleur aangeboden. Dit is dus de eerste keer dat Apple een iPhone als onderdeel van (Product)Red aanbiedt. Wat ons betreft een hele vette uitvoering, waar je zeker mee opvalt. De rode variant van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn verkrijgbaar met 128 of 256GB aan opslag.

Nieuwe opslagvariant iPhone SE

De iPhone SE, het compacte toestel van Apple, heeft een flinke opslag upgrade gekregen voor zijn eerste verjaardag. Vanaf 24 maart is het toestel alleen nog maar verkrijgbaar in een 32GB en een 128GB variant. Daarmee heeft Apple de oude opslag opties van 16GB en 64GB verdubbeld! En het beste nieuws: aan de prijs verandert helemaal niets!

Meer nieuws over: