‹ Alle nieuwsberichten

KPN Compleet: combineren voor extra voordeel!

KPN Compleet: combineren voor extra voordeel!

KPN Compleet: combineren voor extra voordeel! Ben je al KPN-klant of denk je er over om een mobiel abonnement bij KPN aan te schaffen? Door meerdere abonnementen op één adres te combineren, kun je je aanmelden voor KPN Compleet. Je krijgt dan extra veel voordeel. Benieuwd welke voordelen KPN voor jou heeft?

€5,- korting

Met KPN Compleet ontvang je iedere maand €5,- korting op je mobiele abonnement! Je geniet van dit voordeel door twee mobiele KPN-abonnementen of een KPN Mobiel- met een KPN voor Thuis-abonnement op hetzelfde adres te combineren. Dit is €5,- extra korting bovenop de standaard korting die je krijgt bij je abonnement. Bovendien is dit voordeel van toepassing op alle abonnementen op je adres. Heeft het hele gezin een KPN-abonnement, dan betaalt ieder gezinslid dus elke maand €5,- minder!

Dubbel zoveel data in de EU

Combineer je je KPN Mobiel met producten voor thuis, dan krijg je iedere maand een gratis verdubbeling van je belminuten en MB’s in de hele EU! Op die manier ben je nóg meer online en kun je nóg meer internetten, posten, video’s kijken en je favoriete muziek streamen, waar je ook bent. En dat allemaal helemaal gratis! Ook dit KPN Compleet voordeel geldt voor alle abonnementen op hetzelfde adres. Dus woon je samen met huisgenoten of met je gezin: iedereen met een KPN-abonnement geniet mee met dit KPN Compleet-voordeel!

Nóg meer voordeel

Heb je interactieve TV van KPN, dan kom je in aanmerking voor gratis zenderpakketten om je tv-aanbod te vergroten. Daarbij heb je de keuze uit FOX Sports Eredivisie, het Kidspakket en het Pluspakket met extra tv-zenders en gratis series. Dat is extra kijkplezier, zonder extra kosten! Ook is het iedere maand mogelijk om, kosteloos, van pakket te wisselen. Gratis onderling bellen behoort ook tot de opties met KPN Compleet. Daarbij bel je onbeperkt gratis met alle mobiele en vaste nummers op jouw adres, in heel Nederland! Ook heb je de mogelijkheid om met KPN Compleet onderling MB’s te delen met iedereen die een KPN-abonnement op jouw adres heeft. Je kan MB’s delen in Nederland en het delen gaat snel en gemakkelijk via MijnKPN of de app. Handig als je aan het einde van de maand net wat extra MB’s kunt gebruiken en je huisgenoot er een paar over heeft!

Naast dit alles geniet je met KPN Compleet ook van alle andere voordelen van KPN. Zo maak je bij alle KPN-abonnementen gebruik van een razendsnel 4G-netwerk en internet en bel en sms je op reis in de EU net zoals thuis. Bovendien staat er bij KPN 24 uur per dag, zeven dagen per week een klantenservice voor je klaar om je te helpen met al je vragen.

Als KPN-klant geniet je dus van vele voordelen! De beste KPN Compleet aanbiedingen vind je op deze pagina, waar je ook de voorwaarden vindt.

Meer nieuws over: